25 Απρ 2024
READING

Η Porsche προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης στα μοντέλα της 

2 MIN READ

Η Porsche προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης στα μοντέλα της 

Η Porsche προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης στα μοντέλα της 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Porsche προσφέρει επιλογές εξατομίκευσης, κάτι που είναι και μια κοινή τάση μεταξύ των αγοραστών premium αυτοκινήτων. Τώρα, όμως, η Porsche επεκτείνει το πρόγραμμα Exclusive Manufaktur μαζί με τα τμήματα Tequipment και Classic.

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της που θέλουν να κάνουν τις Porsche τους αποκλειστικές και μοναδικές. Αυτή η υπηρεσία θα προσφέρεται για όλη τη γκάμα της εταιρείας και όχι μόνο για σπορ αυτοκίνητα, SUV ή οποιοδήποτε συγκεκριμένο μοντέλο. 

Η Porsche έχει επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών με τρόπο που οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τα οχήματά τους ώστε να αποκτήσουν κατά παραγγελία ξεχωριστές μονάδες. Αυτή είναι μια αντίληψη του προγράμματος εξατομίκευσης Sonderwunsch, το οποίο κυριολεκτικά μεταφράζεται σε «ειδικό αίτημα». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων προσφέρει επιλογές εξωτερικού περιτυλίγματος, ατομικούς αριθμούς εκκίνησης, εκτυπώσεις στα πατάκια δαπέδου, φωτεινούς προφυλακτήρες εισόδου πόρτας και προβολείς λογότυπου στις πόρτες του οχήματος. Το ιδιαίτερο μέρος αυτού του προγράμματος είναι ότι η επιλογή δεν περιορίζεται μόνο στα νέα μοντέλα, αλλά η εξατομίκευση επεκτείνεται και σε μεταχειρισμένα οχήματα.

Το τμήμα Tequipment στη γκαλερί της Porsche προσφέρει επίσης μια σειρά από αξεσουάρ και επιλογές μετατροπών για μεμονωμένα οχήματα πελατών. Σε ότι αφορά στα κλασικά οχήματα, η Porsche επικεντρώνεται επί του παρόντος στην προμήθεια ανταλλακτικών και σε εργοστασιακές αποκαταστάσεις σε μια προσπάθεια να τα διατηρήσει σε κατάσταση λειτουργίας. Τη συγκεκριμένη περίοδο, ο χειρισμός ιδιαίτερα δραστικών πρότζεκτ είναι ο καλύτερος για τη δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών, αλλά η εταιρεία θα αποδέχεται όλα τα πρότζεκτ που θεωρεί λογικά και εφικτά. Τέλος, η Porsche θα αρχειοθετήσει κάθε μοναδικό αίτημα και θα το διατηρήσει στη βάση δεδομένων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.