25 Απρ 2024
READING

Η Walmart εξαγοράζει την Zeekit που παρέχει ψηφιακό δοκιμαστήριο ρούχων

2 MIN READ

Η Walmart εξαγοράζει την Zeekit που παρέχει ψηφιακό δοκιμαστήριο ρούχων

Η Walmart εξαγοράζει την Zeekit που παρέχει ψηφιακό δοκιμαστήριο ρούχων

Η Walmart εξαγοράζει τη επιχείρηση ψηφιακών δοκιμαστηρίων Zeekit, φροντίζοντας έτσι για την διευκόλυνση των πελατών που αγοράζουν ρούχα από το διαδίκτυο. Σύμφωνα με την εταιρία οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Zeekit για να δοκιμάσουν ρούχα από τις ιδιωτικές ετικέτες του Walmart, καθώς και των διεθνών brands με τα οποία συνεργάζεται, όπως είναι οι Free People, Champion Levis.

Όταν η τεχνολογία αυτή γίνει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Walmart, οι πελάτες θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους ή να διαλέγουν μεταξύ μοντέλων που αντιστοιχούν στον δικό τους σωματότυπο, ύψος και χρώμα δέρματος. Έπειτα, θα βλέπουν πώς θα φαινόταν πάνω τους το κάθε ρούχο, αναπαριστώντας την εμπειρία που θα βίωναν στο φυσικό κατάστημα. Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να συμπεριλαμβάνουν και έναν φίλο στον οποίο θα μπορούν να κοινοποιούν το σύνολο που έχουν δημιουργήσει εικονικά και εκείνος θα τους βοηθάει να αποφασίσουν εάν θα το αγοράσουν.

Με την απόκτηση της νεοφυούς αυτής επιχείρησης, η Walmart θέλει να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της και να κάνει την αγορά από ηλεκτρονικά καταστήματα μια πιο κοινωνική δραστηριότητα. 

Το ψηφιακό δοκιμαστήριο είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει λύση σε κάτι που, ιστορικά, ήταν πάντα δύσκολο να αναπαραχθεί ηλεκτρονικά – το να κατανοεί ο πελάτης το πώς θα φαίνεται πάνω του το ρούχο. Το Zeekit θα βοηθήσει να προσφέρει η Walmart μια συναρπαστική και προσωποποιημένη εμπειρία που θα είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες  τους οποίους χαρακτηρίζει η πολυπολιτισμικότητα. 

Η Walmart είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης παγκοσμίως, αλλά είναι περισσότερο γνωστή για τις πωλήσεις της σε τρόφιμα και οικιακά είδη, παρά για ρούχα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει προσπάθειες να γίνει πιο γνωστή αγοράζοντας εταιρίες ρουχισμού με πολλούς υποστηρικτές. Έχει λανσάρει προϊόντα δικής της ετικέτας και έκανε μια συμφωνία με την ιστοσελίδα μεταπώλησης ρούχων ThredUp, προκειμένου να αρχίσει να πουλάει ελαφρώς χρησιμοποιημένα ρούχα και αξεσουάρ – σε μια προσπάθεια να περιλαμβάνονται πιο ποιοτικές μάρκες στην ιστοσελίδα της Wallmart, αλλά σε πιο προσιτές τιμές. 

Το Zeekit είναι μια νεοφυής επιχείρηση που φτιάχτηκε από γυναίκες και η βάση της βρίσκεται στο Tel Aviv στο Ισραήλ. Η ομάδα της, καθώς και οι τρεις ιδρύτριές της θα ενταχθούν στην Walmart ως μέρος της συμφωνίας. Η εταιρία πρόκειται να προσφέρει τεχνογνωσία όσον αφορά την τεχνολογία απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο, το τεχνολογικό όραμα και την τεχνιτή νοημοσύνη, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για άλλα μέρη της επιχείρησης μόδας της Walmart.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.