23 Απρ 2024
READING

2ος Μεγάλος διαγωνισμός evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας με τον Άκη Πετρετζίκη

1 MIN READ

2ος Μεγάλος διαγωνισμός evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας με τον Άκη Πετρετζίκη

2ος Μεγάλος διαγωνισμός evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας με τον Άκη Πετρετζίκη

Ο δεύτερος κύκλος του διαγωνισμού  evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας με τον διάσημο σεφ Άκη Πετρετζίκη μόλις ξεκίνησε!Μετά την επιτυχία του πρώτου διαγωνισμού που  ανέδειξε 16 τυχερούς για να  συμμετέχουν στο  απολαυστικό σεμινάριο μαγειρικής με τον Άκη Πετρετζίκη, έρχεται ο δεύτερος καλοκαιρινός κύκλος συμμετοχών που προβλέπεται…δροσιστικός!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή! Οι καταναλωτές από 10/5/2021 μέχρι και 13/6/2021 μπορούν να βρουν και να αγοράσουν την αγαπημένη τους μαρμελάδα evlogia από όλα τα καταστήματα και σημεία πώλησης (φυσικά και ηλεκτρονικά), να ανεβάσουν την απόδειξη αγοράς στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο (microsite) του site της evlogia, να καταχωρήσουν τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν και αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 14/6/2021!

Οι μαρμελάδες evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας διατίθενται στην Ελληνική αγορά και στις  τρεις υπέροχες σειρές :  basic- flavors – spirits.

Κάθε απολαυστική μαρμελάδα evlogia αποτελεί μια συμμετοχή ενώ, επιτρέπονται πολλαπλές συμμέτοχές για ακόμη μεγαλύτερες  πιθανότητες !

Οι 16 τυχεροί θα συμμετέχουν στον διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής που θα γίνει αποκλειστικά για εκείνους από το Άκη Πετρετζίκη, όπου μαζί θα δημιουργήσουν τρεις μοναδικές  συνταγές έκπληξη  με μαρμελάδες evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας!

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις από την evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας σε συνεργασία με τον Άκη Πετρετζίκη!

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.