26 Απρ 2024
READING

Το PayPal εξαγοράζει την Happy Returns, εταιρία διαχείρισης επιστροφών από online αγορές

2 MIN READ

Το PayPal εξαγοράζει την Happy Returns, εταιρία διαχείρισης επιστροφών από online αγορές

Το PayPal εξαγοράζει την Happy Returns, εταιρία διαχείρισης επιστροφών από online αγορές

Το PayPal επεκτείνει την εστίαση στο ψηφιακό εμπόριο πέρα ​​από τις πληρωμές και συγκεκριμένα στην εμπειρία μετά την αγορά.Ο γίγαντας ψηφιακών πληρωμών αποκτά την start-up Happy Returns, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να επιστρέφουν διαδικτυακές αγορές και της οποίας οι συνεργασίες περιλαμβάνουν την FedEx και την εταιρεία διαχείρισης εμπορικών κέντρων Simon. Το 2019, το PayPal είχε πραγματοποιήσει μια στρατηγική επένδυση στην Happy Returns εξαγοράζοντας ενα μικρότερο ποσοστό τότε.

Η Happy Returns λειτουργεί ένα δίκτυο με περισσότερες από 2.600 τοποθεσίες σε περισσότερες από 1.200 περιοχές σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ.Οι αγοραστές ξεκινούν τη διαδικασία επιστροφής στους ιστότοπους των συμμετεχόντων λιανοπωλητών ή στο HappyReturns.com και λαμβάνουν κωδικός QR. Στη συνέχεια, φέρνουν τα αντικείμενα – δεν απαιτείται κουτί ή απόδειξη – με τον κωδικό QR σε μία από τις τοποθεσίες της Happy Return. Σύμφωνα με την Happy Returns, μια τυπική επιστροφή διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό, οι επιστροφές εγκρίνονται σε πραγματικό χρόνο και η υπηρεσία ολοκληρώνει επιστροφές χρημάτων και ανταλλαγές αμέσως στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αγοράζοντας την Happy Returns, το PayPal θα αποκτήσει τη δυνατότητα να κατευθύνει ολόκληρο το ταξίδι των πελατών, από την ανακάλυψη προϊόντων μέσω πληρωμών έως επιστροφών και ανταλλαγών. Το PayPal θα διατηρήσει την ομάδα Happy Returns για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της εταιρείας μετά την εξαγορά.

Με την υποστήριξη του PayPal,η Happy Returns θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της πλατφόρμας της και στην επέκταση του αποτυπώματός της, όλα με στόχο να παρέχει σε περισσότερους πελάτες τον πιο απρόσκοπτο, οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο πραγματοποίησης και επεξεργασίας επιστροφών.Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση από το PayPal αφού του δίνει την δυνατότητα να ελέγξει πεδία του ηλεκτρονικού εμπορίου πέρα από τις πληρωμές και το τοποθετεί ακόμη πιο κυρίαρχα στην αγορά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.