Το Xbox και το PlayStation θα κυκλοφορήσουν ανταγωνιστικά sneakers με τις Adidas και Nike

Το Xbox και το PlayStation αναμένεται να κυκλοφορήσουν sneakers σε συνεργασία με τις Adidas και Nike, και η μακροχρόνια αντιπαλότητα μεταξύ Xbox και PlayStation θα επεκταθεί σύντομα στον κόσμο της μόδας και των παπουτσιών, καθώς διέρρευσε μια επερχόμενη συνεργασία μεταξύ της Adidas και του Xbox.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Complex, ο γερμανικός γίγαντας αθλητικών ειδών πρόκειται να παρουσιάσει τέσσερα μοντέλα παπυτσιών με θέμα το Xbox κατά τη διάρκεια του 2021, τον Ιούνιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Microsoft που παράγει το Xbox, η διαρροή ήρθε μόλις λίγες μέρες αφού η Sony ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του δικού της ζευγάρι παπουτσιών με τη Nike.

Το Nike PG5 PlayStation 5 Colorway είναι μια συνεργασία μεταξύ του των δύο εταιρειών και του παίκτη του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Clippers, Paul George. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παπούτσια μπάσκετ της Nike εμπνεύστηκαν από το σχεδιασμό του PS5  και θα κυκλοφορήσουν μεθαύριο, 14 Μαΐου.

Και τα δύο παπούτσια αναμένεται να έχουν πολύ υψηλή ζήτηση  καθώς οι sneakerheads προετοιμάζονται για έναν αγώνα για να πάρουν τα χέρια τους τα αθλητικά παπούτσια περιορισμένης έκδοσης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here