24 Απρ 2024
READING

Η Lacoste αποκαλύπτει τη νέα εμπειρία λιανικής

4 MIN READ

Η Lacoste αποκαλύπτει τη νέα εμπειρία λιανικής

Η Lacoste αποκαλύπτει τη νέα εμπειρία λιανικής

Στις 7 Μαΐου, το Lacoste Melrose Place, το νέο concept store της γαλλικής μάρκας Lacoste, αποκάλυψε την νέα εμπειρία λιανικού εμπορίου, το Lacoste Country Club. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Lacoste δημιούργησε μια περίτεχνη και προσεκτική εμπειρία λιανικής, μεταφέροντας τους αγοραστές σε έναν προορισμό που προκαλεί το πνεύμα ενός πολυτελούς αλλά χωρίς αποκλεισμούς country club της Νότιας Καλιφόρνιας. Καθώς βγαίνουμε από την πανδημία, οι καταναλωτές αναζητούν συνδεσιμότητα και κοινότητα, καθώς φαίνεται πως θα δούμε περισσότερη ζήτηση για φυσική αλληλεπίδραση και εμπειρίες. 

Το κατάστημα Lacoste Melrose Place άνοιξε τον Μάρτιο και ο βασικός στόχος του είναι να δημιουργηθεί η απόλυτη εμπειρία αγορών από τους πελάτες, η οποία θα πυροδοτήσει μια πρόσφατη αναζωογόνηση γύρω από την μάρκα με μια νέα γενιά καταναλωτών που είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν την Lacoste με μια νέα προοπτική. 

Το Lacoste Country Club παρουσιάζει μια ποικιλία από ρακέτες, τσάντες και αξεσουάρ Tecnifibre. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και μια εκδήλωση πινγκ-πονγκ για το άνοιγμα του καταστήματος. Στόχος της ιδέας του τουρνουά πινγκ-πονγκ είναι να συνδέσει τους νέους πολιτιστικούς “γευσιγνώστες” και τους influencers  με τις βαθιές ρίζες της Lacoste σχετικά με το τένις με έναν διασκεδαστικό τρόπο. . Η Lacoste σχεδιάζει να εξισορροπήσει νέες συνεργασίες με hero collections. Πρόσφατα, η Lacoste έκανε το ντεμπούτο της στη συλλογή Lacoste X Ricky Regal που σχεδιάστηκε από τον Bruno Mars.

Ποικιλίες προϊόντων που διατίθενται στο Lacoste Country Club περιλαμβάνουν αποκλειστικά κομμάτια που θα φορούν οι αθλητές της Lacoste στο Roland Garros 2021. Φαίνεται πως οι καταναλωτές υιοθετούν έναν νέο τρόπο ζωής που σχετίζεται με το τένις, ωστόσο πιο πρόσφατα, η νεότερη γενιά έχει ενσωματώσει το look του τένις στο streetwear, γι’ αυτό και η Lacoste αξιοποιεί αυτήν την ζήτηση που υπάρχει στα προϊόντα.

Φαίνεται πως η Lacoste αξιοποιεί την πλούσια ιστορία της μάρκας της. Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα πιο εμβληματικά λογότυπα στην ιστορία της μόδας, ο κροκόδειλος Lacoste υπήρξε μια μίξη μεταξύ αθλητισμού και κομψότητας της μόδας. Η Lacoste είναι μια μάρκα με πλούσια ιστορία στο τένις και το γκολφ, με τον ιδρυτή της René Lacoste να είναι ο ίδιος πρωταθλητής στο τένις. Από το 1933, η μάρκα αποτελεί βασικό στοιχείο στη ζωή ανδρών, γυναικών και παιδιών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον René Lacoste, πρωταθλητή του τένις και έξυπνο εφευρέτη που σχεδίασε το πρώτο πουκάμισο πόλο. Εφηύρε επίσης το μηχάνημα που πυροδοτεί μπάλες του τένις προκειμένου να βοηθήσει έναν παίκτη να εξασκηθεί μόνος του, μια συσκευή που βελτίωσε το παιχνίδι του, καθώς και αυτή των παικτών τένις που ακολούθησαν. 

Η Lacoste συνεχίζει να ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της όπως παρουσιάζεται από τη νέα ιδέα του Country Club. Λαμβάνοντας υπόψη τους λάτρεις του τένις και τους λάτρεις των streetwear, το Lacoste Country Club θα διαθέτει μια ενημερωμένη, μοντέρνα ποικιλία περιστασιακών ενδυμάτων μαζί με τη συλλογή Tennis Sport της Lacoste, που περιλαμβάνει πόλο τένις pique με δυνατότητες πλέξης, σορτς με ελαστικό ύφασμα, φούστες τένις με ενσωματωμένο σορτς, ανθεκτικά στο νερό τζάκετ πρακτικά για προθέρμανση και άλλα.

Τον Απρίλιο του 2021, το καινοτόμο κατάστημα flagship της Lacoste στις ΗΠΑ που βρίσκεται στο Broadway στη γειτονιά SoHo της Νέας Υόρκης άνοιξε με ένα νέο σχεδιασμό, καθώς περιλαμβάνει νέες προσφορές προϊόντων μέσω δημιουργικών συνεργασιών, μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης και αυξημένη εμπειρία πελατών. Στην είσοδο της μπουτίκ των 1500 τετραγωνικών μέτρων, ένα αποκλειστικό footwear pop-up μεταφέρει άμεσα τους πελάτες στα γήπεδα με τη μοναδική του εγκατάσταση και διάταξη. 

Η ισχυρή οικονομική απόδοση, τα νέα concept καταστημάτων για την κάλυψη των αναγκών του σημερινού καταναλωτή και η συνεχής καινοτομία τόσο στην εμπειρία στο κατάστημα όσο και στην ποικιλία προϊόντων είναι εμφανείς σε μια εταιρεία που υπάρχει εδώ και πάνω από οκτώ δεκαετίες. Παρά τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές μάρκες, η Lacoste επενδύει σε μεγάλο βαθμό στο λιανικό εμπόριο για το 2021. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.