24 Απρ 2024
READING

Η Pepsi ανοίγει το virtual εστιατόριο Pep’s Place για παράδοση φαγητού και ποτού

3 MIN READ

Η Pepsi ανοίγει το virtual εστιατόριο Pep’s Place για παράδοση φαγητού και ποτού

Η Pepsi ανοίγει το virtual εστιατόριο Pep’s Place για παράδοση φαγητού και ποτού

Η Pepsi εγκαινιάζει το Pep’s Place, ένα virtual εστιατόριο που επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν το αγαπημένο τους αναψυκτικό μαζί με τα προτεινόμενα φαγητά που είναι διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση. Η νέα κίνηση της Pepsi αντικατοπτρίζει τη δημοτικότητα των virtual εστιατορίων που χρησιμοποιούν ghost κουζίνες και υπάρχουν μόνο για την εξυπηρέτηση πελατών στο διαδίκτυο. 

Το Pep’s Place υπόσχεται μια εμπειρία «beverage-first», αντιστρέφοντας την συνήθεια των ανθρώπων που υπάρχει μέχρι στιγμής να παραγγέλνουν πρώτα φαγητό και μετά ποτό. Αυτή η προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα στο brand να αναδείξει την πλήρη γκάμα προϊόντων Pepsi, συμπεριλαμβανομένων των Pepsi Wild Cherry, Pepsi Zero Sugar Wild Cherry, Pepsi Mango και Pepsi Zero Sugar Mango. Η Pepsi στην νέα της καμπάνια “Better with Pepsi” προβάλλει τα τηλεοπτικά σποτ που έχουν ως αφιέρωμα τα αγαπημένα φαγητά των ανθρώπων. Το μενού φαγητού περιλαμβάνει ορεκτικά, όπως μπιφτέκια και παϊδάκια, καθώς και πατάτες Lay, mac and cheese και μπρόκολο.

Το virtual εστιατόριο βρίσκεται στο PepsPlaceRestaurant.com και σε εφαρμογές παράδοσης φαγητού όπως το DoorDash και το GrubHub για τις επόμενες 30 ημέρες. Η Uber Eats, η αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα παραγγελίας και παράδοσης φαγητού που ξεκίνησε από την Uber, ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που ενημέρωσαν τα τοπικά εστιατόρια για το πώς θα μπορούσαν να αυξήσουν τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της κουζίνας τους για να φτιάξουν άλλα είδη τροφίμων σε περιοχές που δεν έχουν επαρκή εξυπηρέτηση. 

Το Pep’s Place είναι ένα άλλο σημάδι της προθυμίας της PepsiCo να πειραματιστεί με virtual εμπειρίες και ενσωματώσεις προϊόντων προκειμένου να συμβαδίσει με τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις. Η Pepsi έχει επίσης ενσωματώσει το εμπορικό σήμα της με αποκλειστικό περιεχόμενο για να προσεγγίσει νεότερους καταναλωτές που δεν δίνουν σημασία στις διαφημίσεις. Για να υποστηρίξει την κυκλοφορία του Pepsi Mango, η μάρκα φέτος συνεργάστηκε με τη ViacomCBS για την παραγωγή ενός dating show με τίτλο “Match Me If You Can” του οποίου το βασικό θέμα ήταν ότι η Pepsi με γεύση μάνγκο θα δημιουργούσε ένα «perfect match». Η εκπομπή ακολούθησε την κυκλοφορία του “Cherries Wild”, μια εκπομπή μισής ώρας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Fox Entertainment, η οποία παρουσίαζε την επωνυμία Pepsi Wild Cherry. 

Με το Pep’s Place, η Pepsi φαίνεται πως στοιχηματίζει ότι το ενδιαφέρον για ψηφιακές παραγγελίες για παράδοση φαγητού θα παραμείνει ισχυρό, ακόμη και όταν οι περιορισμοί αρθούν και λήξει η πανδημία. Οι εταιρείες έχουν “μετακομίσει” στον virtual χώρο προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές, χρησιμοποιώντας και τις υπηρεσίες τρίτων, οι οποίες παρουσιάζουν τις δικές τους ευκαιρίες marketing. 

https://www.youtube.com/watch?v=UUmh_KGgxug

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.