Η Canada Goose φέρνει το χιόνι στη Καλιφόρνια

Το πολυτελές καναδικό brand ενδυμάτων θα κάνει το ντεμπούτο του στην Καλιφόρνια και  το κατάστημα θα περιλαμβάνει το πρώτο «δωμάτιο χιονιού» της Canada Goose στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το “snow room”, η επόμενη γενιά του “cold room” της Canada Goose, προσφέρει συνθήκες χιονοθύελλας με θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους -25C. Αναπαράγει διάφορες συνθήκες, ώστε οι πελάτες που θέλουν να αγοράσουν ένα χειμερινό μπουφάν να μπορούν να το δοκιμάσουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να συναντήσουν στην Αρκτική. Το περιβάλλον της “snow room” είναι εμπνευσμένο από το κλίμα του Churchill, Manitoba, γνωστή ως πρωτεύουσα της Πολικής Αρκούδας του κόσμου.

Η Canada Goose συνεχίζει να μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείται και να διασφαλίζει ότι οι δεσμεύσεις της είναι ενσωματωμένες στις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένου του στόχου της επίτευξης καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα, χωρίς πλαστικές ύλες και ενσωμάτωση ανακυκλωμένων και οργανικών ινών σε όλα τα προϊόντα της.

Η Canada Goose διαθέτει περισσότερα από 25 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία εορτάζει την σχεδόν 65ετή ιστορία της εταιρείας. Τα προϊόντα Canada Goose είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο.