Το 62% των αγοραστών στην Αγγλία δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις αγορές τους online

Σχεδόν τα δύο τρίτα των αγοραστών στην Αγγλία δηλώνουν ότι αναμένουν να κάνουν την πλειονότητα των αγορών τους στο διαδίκτυο το επόμενο διάστημα μετά την υποχώρηση του αρχικού ενθουσιασμού για το άνοιγμα των καταστημάτων.

Σύμφωνα με νέα έρευνα από την εταιρεία πληρωμών Klarna, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό μετά το τέλος του lockdown, το 62% των αγοραστών στην Αγγλία αναμένουν να ψωνίζουν κυρίως στο διαδίκτυο στο μέλλον.Επιπλέον, το 57% των αγοραστών δήλωσαν ότι, εάν αναγκαστούν να επιλέξουν μεταξύ φυσικών και διαδικτυακών αγορών, θα αποφύγουν τα φυσικά καταστήματα.

Οι καταναλωτές στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσαν ότι επηρεάστηκαν από τους περιορισμούς μετακίνησης, με το 80% να μειώνει τον αριθμό των επισκέψεων σε καταστήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.Σύμφωνα με την έρευνα, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης τον μικρότερο αριθμό ατόμων που αναμένουν να κάνουν τα ψώνια τους σε καταστήματα ένα χρόνο από τώρα.

Είναι προφανές ότι έχουν δημιουργηθεί νέες συνήθειες και, ενώ τα φυσικά καταστήματα θα παίζουν πάντα ζωτικό ρόλο για τους καταναλωτές, η μεγάλη πλειοψηφία των αγοραστών του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύουν ότι θα συνδεθούν στο Διαδίκτυο για τις περισσότερες από τις αγορές τους στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here