20 Απρ 2024
READING

Η Nestlé λανσάρει υποκατάστατο γαλακτοκομικών προϊόντων τρίτης γενιάς

2 MIN READ

Η Nestlé λανσάρει υποκατάστατο γαλακτοκομικών προϊόντων τρίτης γενιάς

Η Nestlé λανσάρει υποκατάστατο γαλακτοκομικών προϊόντων τρίτης γενιάς

Η Nestlé λανσάρει το Wunda, έναν νέο τύπο φυτικού ποτού ως εναλλακτική λύση για το γάλα σε όλες τις πιθανές εφαρμογές. Η Ολλανδία, η Γαλλία και η Πορτογαλία ξεκινούν το λανσάρισμα πρώτες και η υπόλοιπη Ευρώπη θα ακολουθήσει σύντομα.

Η πολυεθνική εταιρεία βλέπει όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το γάλα στα καθημερινά δημητριακά πρωινού, στα ροφήματα, στα επιδόρπια αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια εναλλακτική λύση γάλακτος με βάση τα φυτά για κάθε χρήση. Οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις γάλακτος με βάση δημητριακά, ξηρούς καρπούς έχουν συγκεκριμένη γεύση, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ή δεν αναμιγνύονται καλά σε ζεστά ροφήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές χρειάζονται δύο ή τρεις φυτικές επιλογές για διαφορετικές χρήσεις.

Το νέο προϊόν Wunda το αλλάζει αυτό αφού η εταιρεία δηλώνει ότι μπορούμε να το πιούμε κατευθείαν, σε συνδυασμό με τα δημητριακά, να το χρησιμοποιήσουμε σε ζεστά ροφήματα,  να το βάλουμε στην μαγειρική και πολλά άλλα. Το Wunda έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες αλλά χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λίπος, εμπλουτισμένο με ασβέστιο και πηγή βιταμινών D, B2 και B12. Όλα τα προϊόντα φέρουν το Nutri-Score A.

Το προϊόν διατίθεται σε τρεις γεύσεις: φυσικό, χωρίς ζάχαρη και σοκολάτα. Η Nestlé θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τη νέα μάρκα στη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και την Πορτογαλία, ακολουθούμενη από τη διάθεση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.Σύμφωνα με τη Nestlé, το δυναμικό είναι τεράστιο: τέσσερις στους δέκα Ευρωπαίους αγοραστές αγοράζουν ήδη κάποιες εναλλακτικές λύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων. Με την εμπειρία της τόσο στην παραδοσιακή διατροφή όσο και στα φυτικά γαλακτοκομικά προϊόντα, η Nestlé θέλει να είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της αλλαγής κατανάλωσης.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.