25 Απρ 2024
READING

Τα Zara δημιουργούν τη δικιά τους σειρά προϊόντων ομορφιάς

2 MIN READ

Τα Zara δημιουργούν τη δικιά τους σειρά προϊόντων ομορφιάς

Τα Zara δημιουργούν τη δικιά τους σειρά προϊόντων ομορφιάς

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands του πλανήτη αποφάσισε να επεκτείνει τους ορίζοντες του. Σε συνεργασία με την Diana Kendal, την διάσημη make-up artist και υπεύθυνη για μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές ομορφιάς, η Zara Beauty είναι γεγονός. Το Zara μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης του σειράς μακιγιάζ. Συγκεκριμένα από τις 12 Μαΐου, όλες οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία εκτός από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, να προμηθευτούν και beauty items από το αγαπημένο τους fast fashion brand.

H νέα beauty σειρά του Zara θα περιλαμβάνει προϊόντα για τα μάτια, τα χείλια, τα μάγουλα αλλά και τα νύχια. Η συλλογή Zara Beauty θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα on-line και σε επιλεγμένα καταστήματα. Η συλλογή φαίνεται ότι κυκλοφορεί με πάνω από 130 χρώματα, 6 προϊόντα χειλιών, 6 αποχρώσεις παλετών σκιάς ματιών, 39 βερνίκια νυχιών, 6 πινέλα για μακιγιάζ και πολλά άλλα.

Η ομορφιά είναι μια σημαντική κατηγορία και γι’ αυτό πολλοί λιανοπωλητές επικεντρώνονται στο να την ενσωματώσουν στα καταστήματα τους. Η Sephora μετακινείται από τα καταστήματα JCPenney, και θα ανοίξει τελικά σε 850 τοποθεσίες στα καταστήματα Kohl. Επιπλέον, η Ulta Beauty θα επεκτείνει τη βάση των 1.275 καταστημάτων της φέτος με 30 επιπλέον καταστήματα. Φυσικά, κάθε ένα από τα πολυκαταστήματα διαθέτει ένα σημαντικό τμήμα καλλυντικών και αρωμάτων. Τα Macy’s ενίσχυσαν τη δέσμευσή τους για την εισαγωγή προϊόντων ομορφιάς αποκτώντας 60 καταστήματα Bluemercury το 2015, καθώς προβλέπεται να ανοίξουν 30 επιπλέον καταστήματα για αυτό το έτος.

Η Zara απευθύνεται στους millennials και σε νεότερους αγοραστές. Η νέα αυτή προσπάθεια της Zara να δημιουργήσει την δικιά της beauty line στα καταστήματα της και στο Διαδίκτυο θα ενισχύσει τις σχέσεις τις με τους πελάτες. Η τεράστια ποικιλία προϊόντων θα διευκολύνει τη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων, ικανοποιώντας την επιθυμία πολλών πελατών για νέες εμφανίσεις καθώς τα σημεία τιμών θα διευκολύνουν την αύξηση των πωλήσεων. Η νέα beauty line της Zara ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά και αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ άλλων beauty brands.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.