25 Απρ 2024
READING

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και η σαμπάνια KRUG 

2 MIN READ

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και η σαμπάνια KRUG 

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και η σαμπάνια KRUG 

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι στο χαρτοφυλάκιο της θα προστεθεί και η σαμπάνια Krug η οποία ανήκει στον οίκο Moët Hennessy.

Ο Οίκος Krug, ανταποκρινόμενος στη φήμη του ως του πρώτου και μοναδικού «Champagne House», δημιουργεί υψηλού κύρους σαμπάνιες, κάθε χρόνο από την ίδρυση του. 

Ιδρύθηκε στο Reims της Γαλλίας, το 1843 από τον Joseph Krug, έναν οραματιστή της εποχής του, με την αντισυμβατική φιλοσοφία ότι η ουσία της σαμπάνιας είναι η ίδια η ευχαρίστηση. Με την αυθεντική του προσέγγιση στην παραγωγή σαμπάνιας, αποφάσισε να ξεπεράσει την αντίληψη της εκλεκτής σοδιάς και να δημιουργεί την πιο γενναιόδωρη έκφραση της σαμπάνιας κάθε χρόνο. Έτσι, ίδρυσε έναν οίκο στον οποίο όλες οι σαμπάνιες έχουν την ίδια τιμητική διάκριση.  

Η συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της σαμπάνιας Krug η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή των μαρκών  Moët & Chandon, Dom Pérignon, Ruinart, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Veuve Clicquot Ponsardin, Ardbeg και Glenmorangie.

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.

Η Moët Hennessy, το business division Οίνου & Οινοπνευματωδών ποτών της εταιρίας LVMH έχει συγκεντρώσει 24 Οίκους εμβληματικών οίνων αναγνωρισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο  για την ποικιλομορφία των αμπελουργικών περιοχών τους, την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων τους και την δεξιοτεχνία με την οποία έχουν δημιουργηθεί.

Στο LVMH GROUP επίσης ανήκουν φημισμένα οινοποιεία κάτω από το εμπορικό σήμα «LVMH Vine D’ Exceptions». 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.