25 Απρ 2024
READING

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία SPAROS DIL

1 MIN READ

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία SPAROS DIL

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία SPAROS DIL

H Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία SPAROS DIL, που αναλαμβάνει την προώθηση και εμπορία των προϊόντων της στις περιοχές των νομών Φθιώτιδος & Ευρυτανίας. Οι περιοχές αυτές θα εξυπηρετούνται από το νέο υποκατάστημα της SPAROS DIL, που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας.

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε., από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του γνήσιου ιταλικού καφέ espresso, έχει καταφέρει να ταυτιστεί με την εγγυημένη  υψηλή ποιότητα προϊόντων, ποιότητα που αναγνωρίζεται και στις υπηρεσίες που προσφέρει η SPAROS DIL. 

H SPAROS DIL είναι μία σύγχρονη, δυναμική και καινοτόμα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, διανομής και εμπορικής υποστήριξης προϊόντων. Με την μεγάλη εξειδίκευση που διαθέτει και την άρτια τεχνολογική της κατάρτιση, αποτελεί το πλέον εξελιγμένο δίκτυο στην ελληνική αγορά, παρέχοντας υπηρεσίες 360ο, στους τομείς Retail, Foodservice, Merchandising & 3PL.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τις δύο επιχειρήσεις,  η οποία επισφραγίζεται από την αμοιβαία εμπιστοσύνη για την μέγιστη ανάδειξη των προϊόντων μέσω ενός ευρύ δικτύου διανομής

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.