26 Απρ 2024
READING

Η συνεργασία της Starbucks και Herschel προσφέρει μια βιώσιμη συλλογή προϊόντων φτιαγμένα από καφέ

2 MIN READ

Η συνεργασία της Starbucks και Herschel προσφέρει μια βιώσιμη συλλογή προϊόντων φτιαγμένα από καφέ

Η συνεργασία της Starbucks και Herschel προσφέρει μια βιώσιμη συλλογή προϊόντων φτιαγμένα από καφέ

Το περασμένο έτος η Starbucks και η Herschel συνεργάστηκαν προκειμένου να προσφέρουν μια βιώσιμη συλλογή προϊόντων από ανακυκλωμένο πλαστικό. Έτσι και φέτος, η συνεργασία της Starbucks  με την Herschel Supply, περιλαμβάνει επαναχρησιμοποιήσιμα αντικείμενα φτιαγμένα από καφέ και άλλα ανακυκλωμένα υλικά. Όπως και η προηγούμενη συνεργασία, η συλλογή Starbucks x Herschel Supply 2021 περιλαμβάνει drinkware και limited edition τσάντες.

Τα νέα προϊόντα διατέθηκαν στα καταστήματα στις 22 Απριλίου, προκειμένου να βρίσκονται εκεί την ημέρα της Γης. Στόχος της νέας συλλογής είναι να παρουσιάσει την βιωσιμότητα και την καινοτομία σε μια τέλεια αρμονία. Παρακάτω αναφέρονται τα είδη που θα είναι διαθέσιμα ώστε να μπορέσουν οι πελάτες να τα αποκτήσουν πολύ σύντομα. 

Η Herschel Supply  είναι μια μάρκα που συχνά ενσωματώνει μια σειρά από μοτίβα λουλουδιών στα αξεσουάρ της. Οι μαύρες κούπες λοιπόν απεικονίζουν στο εξωτερικό τους μια σειρά από μοτίβα κόκκινων και άσπρων λουλουδιών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκεύος για ρόφημα.Επίσης, τα ποτήρια διαθέτουν την ίδια απεικόνιση λουλουδιών όπως με τις κούπες.

Η συλλογή Tob Lunch Box της Starbucks x Herschel Supply 2021 είναι  ιδανική για όλα τα γεύματα προκειμένου να μειωθεί η χρήση συσκευασιών μιας χρήσης. Επίσης, το Carry-on Toiletry Bag είναι ένα σακίδιο, το οποίο μπορεί να είναι μικρό, ωστόσο προβάλλει μια ετικέτα με τίτλο «People, Planet, Coffee». Το συγκεκριμένο σακίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια καθημερινή υπενθύμιση για βιώσιμη συλλογή προϊόντων.

Οι τσάντες Tote αφορούν την ευελιξία.Τα Classic Mini Backpacks είναι η τέλεια επιλογή για τις γυναίκες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μαύρες τσάντες backpack ώστε να προβάλλουν μια casual εμφάνιση.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.