24 Απρ 2024
READING

Η Adidas λανσάρει νέα καμπάνια Impossible Is Nothing

2 MIN READ

Η Adidas λανσάρει νέα καμπάνια Impossible Is Nothing

Η Adidas λανσάρει νέα καμπάνια Impossible Is Nothing

Η Adidas με την νέα της καμπάνια θέλει να κάνει τους καταναλωτές να αισθάνονται αισιόδοξοι. Η ίδια η μάρκα έχει πολλά να περιμένει με τους προγραμματισμένους αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων και Euro 2020 στον ορίζοντα.Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο γίγαντας αθλητικών έχει επίσης κάποιους πολύ μεγάλους στόχους. Η Adidas βρίσκεται στη μέση της πενταετούς στρατηγικής «Own the Game», με επίκεντρο την αύξηση της αξιοπιστίας της μάρκας, την αύξηση της εμπειρίας για τους καταναλωτές και την προώθηση του προγράμματος αειφορίας έως το 2025.

Περιγράφοντας το ως «νέα εποχή» για την στρατηγική marketing, το σχέδιο είναι να βελτιώσει την μάρκα, να βελτιώσει την γκάμα των προϊόντων και να ενισχύσει την αξιοπιστία της εταιρείας. Εκτός από την ανάπτυξη της γυναικείας ένδυσης της, η Adidas θέλει να αξιοποιήσει όλες τις εμπορικές ευκαιρίες.Η απόφαση της τον Φεβρουάριο να πουλήσει την Reebok αποτελεί ένδειξη του πόσο σοβαρή είναι η Adidas στο να κυνηγήσει την ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, η μάρκα θέλει να αυξήσει τα μέλη της στο πρόγραμμα πιστότητας σε 500 εκατομμύρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να αυξήσει την εστίαση στις πωλήσεις απευθείας προς τους καταναλωτές, και στόχο το ηλεκτρονικό εμπόριο να αντιπροσωπεύει έως και 9 δισ.ευρώ καθαρών πωλήσεων έως 2025.

Με πολλά να στοχεύει τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Adidas αισθάνθηκε ότι ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αναβιώσει την πλατφόρμα της μάρκας «Impossible Is Nothing», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από δύο δεκαετίες. Έχοντας υπάρξει εδώ και χρόνια ως «εσωτερικό μανιφέστο», η μάρκα πιστεύει ότι οι προκλήσεις της πανδημίας κάνουν το πνεύμα της «επαναστατικής αισιοδοξίας» της καμπάνιας πιο συναφές από ποτέ.

Η νέα επανάληψη του Impossible Is Nothing διαθέτει 20 ταινίες σε στιλ ντοκιμαντέρ που μοιράζονται ιστορίες αθλητικής κουλτούρας όπως η Beyoncé, ο μέσος της Manchester United Paul Pogba και ο επαγγελματίας παίκτης Ninja.Η εταιρεία θέλει να ενεργοποιηθεί “επιθετικά” και να δηλώσει παρούσα στις εξελίξεις καθώς η μεγάλη της αντίπαλος η Nike έχει ήδη κάνει αλλαγέςστην στρατηγική της τα τελευταία δύο χρόνια και έχει πάρει σαφές προβάδισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=DtKJB-f8iQU

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.