25 Απρ 2024
READING

Η Levis προτείνει να μην αγοράζουμε καινούργια jeans

2 MIN READ

Η Levis προτείνει να μην αγοράζουμε καινούργια jeans

Η Levis προτείνει να μην αγοράζουμε καινούργια jeans

Η  Levi’s ξεκίνησε μια νέα καμπάνια – την “Buy Better, Wear Longer” – που ευαισθητοποιεί και μιλάει για την κοινή μας ευθύνη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής και χρήσης των ρούχων. Αυτή η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια πολλαπλών πλατφορμών εκφράζει τη μακροχρόνια δέσμευση της Levi’s για την κατασκευή ποιοτικών ρούχων που μπορούν να διαρκέσουν για γενιές με το πάθος για ζητήματα κρίσιμα για το μέλλον του πλανήτη μας.

Αυτό που προτείνει η Levi’s είναι αυτό που κάνει για πολλά χρόνια, ρούχα που προορίζονται να φοριέται για γενιές και όχι μια σεζόν. Χρησιμοποιεί λοιπόν, αυτήν την καμπάνια για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να είναι πιο σκεπτικοί στις αγορές νέων ρούχων, να φορούν κάθε ρούχο περισσότερο, να αγοράζουν SecondHand ή να χρησιμοποιούν τα καταστήματα της εταιρείας για να επεκτείνουν τη ζωή των ενδυμάτων τους με επιδιορθώσεις.

Το Buy Better, Wear Longer ενσαρκώνει επίσης τις συνεχείς προσπάθειες της Levi’s για την προώθηση πιο βιώσιμων πρακτικών παραγωγής.Για να αναφέρουμε ένα παράδειγμα, το 76% όλων των προϊόντων της Levi Strauss & Co. κατασκευάζονται τώρα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Water <Less® – βασισμένη σε μια σειρά τεχνικών φινιρίσματος του νερού, πρακτικές ανακύκλωσης που έχουν εξοικονομήσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια λίτρα νερού και είχαν ως αποτέλεσμα την ανακύκλωση σχεδόν 10 δισεκατομμυρίων λίτρων νερού.

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η παραγωγή και η κατανάλωση μόδας έχουν φτάσει σε μη βιώσιμα επίπεδα: μεταξύ 2005 και 2020, η παγκόσμια κατανάλωση ρούχων διπλασιάστηκε. Έχουμε περισσότερα είδη στις ντουλάπες μας, αλλά φοράμε κάθε ένδυμα λιγότερες φορές. Και αποφασίζουμε πολύ γρήγορα να πετάξουμε, διατηρώντας τα ρούχα για σχεδόν το μισό χρόνο από όσο κάναμε πριν από 15 χρόνια.

Η καμπάνια Buy Better, Wear Longer θα “τρέξει” σε όλες τις πλατφόρμες, ψηφιακές και τηλεοπτικές – σε παγκόσμια κλίμακα σε μια προσπάθεια να μοιραστεί αυτό το μήνυμα πολύ μακριά, και ως υπενθύμιση ότι ένα βιώσιμο μέλλον είναι εκείνο όπου εταιρείες και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο επιθυμούν.

https://www.youtube.com/watch?v=M7ZBIcUz-lE

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.