Συνεργασία της εταιρείας Segafredo Zanetti Ελλάς με τον chef Μ.Καρούμπα και την εταιρεία του Point-Hub

H Segafredo Zanetti Ελλάς έχει την χαρά να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης chef Μίλτο Καρούμπα και την εταιρία του Point-Hub. O chef Μίλτος Καρούμπας υπήρξε επί 17 χρόνια πρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος έχει τιμηθεί με πολλούς τίτλους όπως αυτών του παγκοσμίου πρεσβευτή Ελληνικής γαστρονομίας, Chef της χρονιάς 2019 κ.α. και είναι σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Point -Hub. 

Η συνεισφορά του chef Μ.Καρούμπα στο χώρο της γαστρονομίας είναι μεγάλη, καθώς έχει καταφέρει να εξάγει με επιτυχία τον Ελληνικό  πολιτισμό μέσα από τις γεύσεις και τα φαγητά του σε περισσότερες από 90 χώρες. Η ανάδειξη της Ελληνικής κουζίνας, της φιλοσοφίας που κρύβεται πίσω από το Ελληνικό πρωινό, καθώς και των μεσογειακών γευστικών προτύπων, απεικονίζουν μερικά από τα χαρακτηριστικά στίγματα που έχει αφήσει στον κλάδο ο chef Μ.Καρούμπας ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Υπό την καθοδήγηση του, η εταιρεία Point-Hub, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,  υποστηρίζει  τους νέους αλλά και τους υφιστάμενους επιχειρηματίες, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο της καφεστίασης, προσφέροντάς τους συμβουλές και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της λειτουργίας μέχρι και το λανσάρισμα των προϊόντων τους.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo Zanetti Ελλάς Γιάννης Σφακιανάκης  καλωσορίζει τον chef Μίλτο Καρούμπα και την εταιρία  Point-Hub και προσβλέπει σε μια άριστη και προσοδοφόρα συνεργασία.

pastedGraphic_2.png

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here