19 Απρ 2024
READING

Το eBay βοηθά τις γενιές Χ και Ζ να επενδύσουν στα αγαπημένα τους αγαθά 

2 MIN READ

Το eBay βοηθά τις γενιές Χ και Ζ να επενδύσουν στα αγαπημένα τους αγαθά 

Το eBay βοηθά τις γενιές Χ και Ζ να επενδύσουν στα αγαπημένα τους αγαθά 

Σε μια εποχή που η Sotheby’s δημοπρατεί sneakers είναι προφανές πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος και η επιλογή των επενδύσεων σε αγαθά. Πιο συγκεκριμένα, οι γενιές X και Z προσπαθούν να επενδύσουν σε αυτά που αγαπούν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μοιάζουν οι επενδύσεις σε αγαθά. 

Το eBay ξεκίνησε μια σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Αμερική, προκειμένου να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα ορισμένων από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα σε μεγάλες συλλεκτικές κατηγορίες προϊόντων, με σκοπό οι πελάτες να αναγνωρίσουν την εκτιμώμενη αξία των αντικειμένων τους. Ορισμένα από τα συλλεκτικά αγαθά είναι τα sneakers και τα ρολόγια πολυτελείας. Τα συγκεκριμένα αγαθά θεωρούνται δύο από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες πολυτελείας στο eBay, καθώς υπάρχουν περισσότερες από μισό εκατομμύριο λίστες sneakers στο eBay και πάνω από 165.000 ρολόγια πολυτελείας. 

Οι εκδηλώσεις που φιλοξενεί το eBay αποτελούν επέκταση των πρόσφατα διευρυμένων υπηρεσιών “Authentication Guarantee” που προσφέρει το eBay, όπου μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του κλάδου περνούν τα αντικείμενα των καταναλωτών από έναν έλεγχο πιστοποίησης της αυθεντικότητας τους. 

Η πρώτη εκδήλωση ξεκίνησε στην Atlanta με τη συλλογή πολυτελών ρολογιών. Ύστερα, το eBay θα φιλοξενήσει επιπλέον εκδηλώσεις στο Nashville, το Seattle, το Las Vegas και το Austin, παρουσιάζοντας κορυφαίες συλλογές σε κάθε πόλη, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων ειδών από διασημότητες και κορυφαίους αθλητές.

Παράλληλα, στα τέλη Απριλίου το eBay σκοπεύει να προσθέσει ένα εργαλείο καταχώρισης απεικόνισης στην εφαρμογή για κινητά, σχεδιασμένο να διευκολύνει τους χρήστες να κάνουν πιο αποτελεσματικές καταχωρίσεις των καρτών ανταλλαγών, όπως τα συλλεκτικά Panini. Επίσης, το eBay σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα εργαλείο καταχώρισης εικόνων στην εφαρμογή για κινητά για να υποστηρίξει αρχικά τις κάρτες Magic the Gathering και ύστερα τα Pokémon και Yu-Gi-Oh.

Οι χρήστες θα πρέπει να σαρώνουν την κάρτα στην κάμερα του κινητού τους και αφού οι χρήστες κάνουν την πλησιέστερη αντιστοίχιση στην κατάλληλη κατηγορία, ύστερα θα μπορούν να προσθέσουν τις λεπτομέρειες και τις τιμές τους στην ανάρτηση. Φαίνεται πως το eBay σχεδιάζει να προσθέσει και άλλες συλλεκτικές και εμπορικές κάρτες αργότερα το 2021.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.