25 Απρ 2024
READING

Η Levi’s επεκτείνει τις δραστηριότητες της πωλώντας τα ρούχα της απευθείας στους καταναλωτές 

2 MIN READ

Η Levi’s επεκτείνει τις δραστηριότητες της πωλώντας τα ρούχα της απευθείας στους καταναλωτές 

Η Levi’s επεκτείνει τις δραστηριότητες της πωλώντας τα ρούχα της απευθείας στους καταναλωτές 

Η Levi Strauss & Co, η αμερικανική εταιρεία ένδυσης γνωστή παγκοσμίως για τη μάρκα jeans της Levi στοχεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, πωλώντας τα ρούχα της απευθείας στους καταναλωτές. Οι πωλήσεις απευθείας προς τους καταναλωτές (DTC) αντιπροσώπευαν περίπου το 40% των συνολικών πωλήσεων της Levi’s το 2020 και η εταιρεία προσπαθεί να αυξήσει αυτές τις πωλήσεις σε 60% φέτος.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις της Levi’s αυξήθηκαν κατά 25% τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, αντιπροσωπεύοντας το 10% του συνόλου της εταιρείας. Φαίνεται πως η Levi’s έχει επικεντρωθεί στην επέκταση και τη βελτίωση των δυνατοτήτων της σε όλα τα κανάλια. 

Η Levi’s αναζητεί περισσότερο χώρο προκειμένου να αναπτυχθεί, καθώς σχεδιάζει να προσθέσει 40 καταστήματα και 200 ​​σημεία πώλησης στις ΗΠΑ. Καθώς πως τα ποσοστά των άδειων καταστημάτων είναι υψηλά η εταιρεία να έχει την ευκαιρία να βρει διαθέσιμο χώρο για τα καταστήματα της σε πολύ ευνοϊκές τιμές. Η δημιουργία καλύτερων εμπειριών στα καταστήματα αλλά και στο διαδίκτυο είναι ζωτικής σημασίας για την άμεση ώθηση της Levi στον καταναλωτή.

Η Levi’s χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να επιταχύνει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Μια νέα μηχανή προτάσεων προϊόντων στο levi.com εξατομικεύει πλέον την ατομική εμπειρία στο διαδίκτυο με βάση τα προφίλ των καταναλωτών και τα μοτίβα περιήγησης και αγορών που δείχνουν αυξήσεις στα έσοδα της εταιρείας.

Φαίνεται πως τα έσοδα που προέρχονται από την εφαρμογή της Levi’s για κινητά έχουν υπερβεί τις εσωτερικές προσδοκίες και έχουν δείξει αύξηση από μήνα σε μήνα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την εφαρμογή προκειμένου να εξυπηρετήσει με καλύτερο τρόπο τους καταναλωτές, δοκιμάζοντας νέες λειτουργίες οι οποίες θα διευκολύνουν τους πελάτες. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.