25 Απρ 2024
READING

Η Apple σε μια μεγάλη επέκταση με περισσότερα από 180 παιχνίδια

4 MIN READ

Η Apple σε μια μεγάλη επέκταση με περισσότερα από 180 παιχνίδια

Η Apple σε μια μεγάλη επέκταση με περισσότερα από 180 παιχνίδια

Τα νέα παιχνίδια της Apple Arcade χωρίζονται σε δύο νέες κατηγορίες, το Timeless Classics και το App Store Greats, τα οποία είναι όλα χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής. Η πρωτοποριακή υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών προσθέτει πάνω από 30 παιχνίδια από τα πιο διάσημα franchise, brands και δημιουργούς παιχνιδιών. 

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εισαγάγει δύο εντελώς νέες κατηγορίες παιχνιδιών και θα προσθέσει περισσότερους από 30 τίτλους στο Apple Arcade, τη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών για παίκτες όλων των ηλικιών. Το Apple Arcade προσφέρει μοναδικά οφέλη, τα οποία ελκύουν πολύ τους παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις, χωρίς αγορές εντός των εφαρμογών, υποστήριξη με βάση τα υψηλά πρότυπα απορρήτου των χρηστών της Apple και μια προσφορά all-inclusive συνδρομής με πρόσβαση για έως και έξι μέλη μιας οικογένειας.

Εκτός από τα νέα αποκλειστικά Arcade Originals, όπως το “NBA 2K21 Arcade Edition”, “Star Trek: Legends” και “The Oregon Trail”, η υπηρεσία παρουσιάζει δύο ακόμα νέες κατηγορίες παιχνιδιών, το Timeless Classics και το App Store Greats. Τα Arcade Originals μπορούν να αναπαραχθούν σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV, ενώ τα Timeless Classics και App Store Greats είναι διαθέσιμα σε iPhone και iPad.

Το Timeless Classics περιλαμβάνει παιχνίδια αγαπητά απ’ όλο τον κόσμο, όπως το “Good Sudoku by Zach Gage”, το “Chess – Play & Learn” και το “Backgammon”, ενώ το App Store Greats φέρνει μερικά από τα καλύτερα βραβευμένα παιχνίδια από το App Store στο Apple Arcade, συμπεριλαμβανομένων των “Threes !,” “Mini Metro” και “Fruit Ninja Classic”, όπου όλα είναι χωρίς διαφημίσεις και ξεκλείδωτα. Αυτές οι δύο νέες κατηγορίες εντάσσονται στο Arcade Originals προκειμένου να προσφέρουν πάνω από 180 εκπληκτικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Το Apple Arcade περιλαμβάνεται ως μέρος του Apple One ή με χαμηλή μηνιαία συνδρομή 4,99 $ με δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η Apple Arcade κέρδισε πολλούς θαυμαστές χάρη στη δημιουργικότητά της, το ποικίλο portfolio της και τη δέσμευση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παικτών, παρέχοντας μια ασφαλή υπηρεσία παιχνιδιών για όλη την οικογένεια και τους φίλους.

Τώρα η Apple Arcade ξεκινάει τη μεγαλύτερη επέκτασή της από το ντεμπούτο της υπηρεσίας, προσφέροντας τώρα περισσότερα από 180 εξαιρετικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν νέα Arcade Originals, Timeless Classics και App Store Greats. Ο κατάλογος παιχνιδιών της Apple Arcade περιλαμβάνει παιχνίδια από δημοφιλή brands, όπως “LEGO Brawls”, “Sonic Racing”, “Crossy Road Castle” και “SpongeBob: Patty Pursuit”, καθώς και επιτυχίες όπως «Sneaky Sasquatch», «WHAT THE GOLF;» και «Grindstone».

Μερικά από τα νέα παιχνίδια Arcade Originals περιλαμβάνουν:

  1. “NBA 2K21 Arcade Edition” (2K Games): Το “NBA 2K21 Arcade Edition” στο Apple Arcade προσφέρει μια εμπειρία προσομοίωσης μπάσκετ. Οι παίκτες μπορούν να παίζουν στην θέση των αγαπημένων τους σταρ ΝΒΑ, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία. Το παιχνίδι διαθέτει βελτιστοποιήσεις απόδοσης και υψηλότερη ποιότητα γραφικών σε iPhone, iPad, Apple TV και Mac προκειμένου να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία NBA. 
  2. “Star Trek: Legends” (Tilting Point LLC): Η μοίρα του σύμπαντος είναι στα χέρια του παίκτη καθώς πρέπει να μπει στην θέση των αγαπημένων του ηρώων και των κακοποιών του “Star Trek” στο επίσημο RPG βασισμένο στην ομάδα του franchise. Οι παίκτες θα προβούν σε αποστολές και θα βιώσουν επικές μάχες. Επίσης, θα παραμορφώσουν το Nexus, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους. Κάθε θρύλος έχει το δικό του μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων, ικανοτήτων και όπλων.
  3. “The Oregon Trail” (Gameloft): Μια σύγχρονη ανατροπή στις δοκιμασίες στον δρόμο προς το Όρεγκον. Οι δοκιμασίες αυτές θα βυθίσουν τους παίκτες σε συναρπαστικά ταξίδια. Οι παίκτες θα επιλέξουν το ταξίδι τους, θα αγοράσουν το τις κατάλληλες προμήθειες και θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια γεμάτη με δύσκολες επιλογές, νέους κινδύνους και απρόσμενες καταστάσεις. 

Μερικά από τα νέα παιχνίδια Timeless Classics περιλαμβάνουν:

  1. “Really Bad Chess” (Zach Gage): Το “Really Bad Chess” είναι ακριβώς όπως το σκάκι, αλλά με εντελώς τυχαία πιόνια, όπως οκτώ ιππότες, τέσσερις αξιωματικούς και τρία πιόνια. Για επαγγελματίες σκακιού, το παιχνίδι θα τους δώσει έναν νέο τύπο πρόκλησης. Για τους αρχάριους παίκτες, το “Really Bad Chess” θα τους βοηθήσει στο να μάθουν πώς να κάνουν ματ στα πρώτα τους παιχνίδια. 
  2. “Sudoku Simple” (MobilityWare): Ένα παιχνίδι sudoku ιδανικό για αρχάριους, το “Sudoku Simple” χρησιμοποιεί χρώμα για να βοηθήσει τους παίκτες να μάθουν αυτό το κλασικό παζλ. Ξεκινά με εύκολα παιχνίδια παζλ και έχει ρυθμιζόμενα επίπεδα δυσκολίας. Εάν οι παίκτες προτιμούν τα κλασικά χρώματα και τη διάταξη, μπορούν απλά να αλλάξουν τις ρυθμίσεις και να έχουν πρόσβαση στο αρχικό στυλ sudoku.
  3. “Backgammon” (Adikus): Ένα από τα παλαιότερα επιτραπέζια παιχνίδια, το “Backgammon” διαθέτει ένα μοναδικό γραφικό σχεδιασμό, soundtrack και ηχητικά εφέ για τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν είτε να παίξουν μόνοι τους ή σε απευθείας σύνδεση με φίλους.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.