25 Απρ 2024
READING

Apple Watch 2021 | Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται σύντομα 

2 MIN READ

Apple Watch 2021 | Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται σύντομα 

Apple Watch 2021 |  Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται σύντομα 

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση του Apple Watch το 2015 και μια νέα φήμη δείχνει ότι η εταιρεία εξετάζει ένα νέο μοντέλο με στιβαρό σχεδιασμό και ανθεκτικό περίβλημα που θα το καθιστούσε ιδανικό για extreme sports, αθλητές και πεζοπόρους.

Η ιδέα ενός πιο σπορ Apple Watch δεν είναι καινούργια καθώς είχε εξεταστεί και μετά την εμφάνιση του αρχικού watch. Κατά την κυκλοφορία του, το smartwatch ήταν από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και χρυσό. Το γυαλί του ρολογιού δεν ήταν τόσο ισχυρό στα μοντέλα αλουμινίου όσο στο ανοξείδωτο ατσάλι και το χρυσό. Έτσι, η ανθεκτική έκδοση, αν συμβεί, θα έχει ένα σκληρότερο κάλυμμα οθόνης.

Θα μπορούσε να έχει ένα καουτσούκ κάλυμμα που θα ήταν πιο ανθεκτικό σε extreme sport. Η Apple δεν φτιάχνει πλέον το ρολόι σε χρυσό, αλλά το καουτσούκ θα προσθέσει μια πιο σπορ αίσθηση στο ρολόι καθώς και διαφορετική προστασία.

Το νέο Apple Watch αναμένεται να έχει την ίδια λειτουργικότητα μέσα, με τις ίδιες δυνατότητες και εφαρμογές, όπως το κανονικό ρολόι. Όλες οι διαφορές θα είναι στο εξωτερικό του ρολογιού. Το νέο ρολόι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει το 2022 ενώ θα ήταν ωραίο να ονομαστεί Apple Watch Sport αφού θα είναι το ιδανικό ρολόι για αθλήματα, πεζοπορία και extreme sports. Ωστόσο, το Bloomberg αναφέρει ότι η ιδέα αυτή μπορεί να απορριφθεί εντελώς. Σε τελική ανάλυση, το ρολόι αλουμινίου με μια προαιρετική καουτσούκ θήκη μπορεί να θεωρηθεί εξίσου αποτελεσματικό παρά μια ολόκληρη ξεχωριστή σειρά προϊόντων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.