20 Απρ 2024
READING

Η νέα λειτουργία “Memory” για το Google Assistant

2 MIN READ

Η νέα λειτουργία “Memory” για το Google Assistant

Η νέα λειτουργία “Memory” για το Google Assistant

Το Google δημιουργεί ορισμένες νέες δυνατότητες που αφορούν τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant. Ενώ η αρχική έκδοση του Google Assistant είχε σχεδιαστεί για να λειτουργεί με φωνητικές εντολές, τελικά συμπεριλήφθηκαν έξυπνα οπτικά γραφικά και τώρα το Google θέλει να εκμεταλλευτεί τα smartphones προκειμένου να βελτιώσει τον εικονικό βοηθό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Google επεξεργάζεται μια νέα λειτουργία για τον Google Assistant που ονομάζεται “Memory”.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αποθηκεύονται οι πληροφορίες σε ένα μέρος. Οποιοδήποτε περιεχόμενο οθόνης μπορεί να αποθηκευτεί στη λειτουργία αυτή συμπεριλαμβανομένων των links από αρχικές πηγές. Επιπλέον, μπορούν να αποθηκευτούν πράγματα όπως αντικείμενα, αφίσες και χειρόγραφες σημειώσεις σε συνδυασμό με τυχόν υπενθυμίσεις. Και όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος προσφέροντας οργάνωση και γρηγορότερη αναζήτηση. 

Το Google αναφέρει πως η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να αποθηκεύσει άρθρα, βιβλία, επαφές, εκδηλώσεις, πτήσεις, ξενοδοχεία, εικόνες, ταινίες, μουσική, σημειώσεις, φωτογραφίες, μέρη, λίστες αναπαραγωγής, προϊόντα, συνταγές, υπενθυμίσεις, εστιατόρια, στιγμιότυπα οθόνης, τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεο και ιστότοπους. Για να αποθηκευτούν τα πράγματα στην λειτουργία αυτή το μόνο που χρειάζεται είναι μια λεκτική εντολή στο  Google Assistant ή συντόμευση στην αρχική οθόνη. 

Στη συνέχεια, όλα εμφανίζονται σε μια νέα ροή στο «Memory» και το περιεχόμενο που αποθηκεύεται εμφανίζεται σε ειδικές κάρτες. Οτιδήποτε έχει αποθηκευτεί στο «Memory» εμφανίζεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά, διαχωρίζοντας τις σε δύο κάρτες “παλαιότερων αναμνήσεων” και από το “σήμερα”. Η λειτουργία «Memory» εμφανίζεται εύκολα με ένα κλικ.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.