Η Mercedes σε μια ταινία μικρού μήκους παρουσιάζει μια αυτόματη δυνατότητα στάθμευσης

Η Mercedes-Benz αυτή την εβδομάδα παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους για να παρουσιάσει μια αυτόματη δυνατότητα στάθμευσης που δεν είναι νόμιμη για χρήση. Η ταινία δραματοποιεί τον τρόπο με τον οποίο τρεις παρκαδόροι ξεφεύγουν από την μονοτονία της δουλειάς τους εκτελώντας ακροβατικά με τα αυτοκίνητα των πελατών πριν ο οδηγός ενός μοντέλου S-class χρησιμοποιήσει τον έξυπνο πιλότο του για να παρκάρει μόνος του

Η ταινία αναφέρει ότι η λειτουργία αυτόματης στάθμευσης “δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτήν τη στιγμή” και εξηγεί ότι η μελλοντική της χρήση εξαρτάται από την νομοθεσία και τον εξοπλισμό των γκαράζ στάθμευσης με την απαιτούμενη υποδομή. Ο αυτοματοποιημένος χώρος στάθμευσης με παρκαδόρο (AVP) είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει δοκιμάσει η Mercedes για αρκετά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός πιλότου στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.Η Mercedes κυκλοφόρησε τα “Valet Guys” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως για να επισημάνει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της S-class, της πρώτης σειράς οχημάτων που έρχεται με τεχνολογία για AVP. Η ταινία ακολουθεί την περσινή κυκλοφορία ενός κλιπ με τίτλο “Blowfish” που δείχνει τον πρώτο μπροστινό αερόσακο για τους πίσω επιβάτες στην κατηγορία S.

Η ταινία μικρού μήκους της Mercedes-Benz επιδιώκει να εισαγάγει μια τεχνολογία αιχμής με μια χιουμοριστική και γεμάτη δράση αφήγηση όπου οι καταναλωτές μπορούν να δουν στις προτιμώμενες κοινωνικές πλατφόρμες τους. Το “Valet Guys” απεικονίζει τα αστεία τριών παρκαδόρων που παίρνουν αυτοκίνητα πελατών εκτελούν “ακροβατικά” και κυνηγούνται από την αστυνομία. Η διασκέδαση τελειώνει καθώς ένας οδηγός εμφανίζεται με ένα αυτοκίνητο κατηγορίας S, του οποίου το σύστημα AVP καταγράφει την τελευταία από τις καθημερινές τους αποδράσεις.

Η Mercedes δείχνει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αυτόνομων τεχνολογιών οδήγησης που έχουν προβλεφθεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη υιοθέτηση, καθώς γίνονται λιγότερο ακριβά . Η Mercedes εργάζεται για την τεχνολογία AVP εδώ και χρόνια και πέρυσι ξεκίνησε το πιλοτικό της πρόγραμμα στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών Bosch και τον χειριστή γκαράζ Apcoa.

Η Mercedes τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει τις τεχνικές της καινοτομίες σε μια ποικιλία ψηφιακών διαφημιστικών καμπανιών. Για να προωθήσει το EQC, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV με τη μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων EQ της Mercedes, η εταιρεία συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή The Weekend σε μια καμπάνια “Enjoy Electric”. Η προσπάθεια περιλάμβανε ένα νέο μουσικό κομμάτι που κυκλοφόρησε σε πλατφόρμες ροής ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music και Spotify.

Πριν από την πανδημία που οδήγησε σε περιορισμούς στην παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων, η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία είχε δημιουργήσει μια διαδραστική επαυξημένη πραγματικότητα και μια φωνητική εμπειρία στο Open US, το οποίο περιλάμβανε ένα μάθημα τένις από τον πρεσβευτή της μάρκας, Sloane Stephens. Η Mercedes έχει επίσης αναπτύξει καμπάνιες βίντεο στο IGTV του Instagram για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.

Αυτή η τελευταία εκστρατεία παρουσιάζεται, καθώς η μητρική εταιρεία της Mercedes, Daimler, προβλέπει ανάκαμψη των πωλήσεων, αφού η πανδημία οδήγησε σε χαμηλότερη ζήτηση και έλλειψη βασικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Οι συνολικές πωλήσεις μονάδων επιβατικών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων πέρυσι μειώθηκαν κατά 15%, οδηγώντας σε μείωση 11% των εσόδων των 154,3 δισεκατομμυρίων ενώ η εταιρεία εκτιμά ότι τα έσοδα του ομίλου και τα λειτουργικά κέρδη θα αυξηθούν περισσότερο το 2021.