25 Απρ 2024
READING

Συνεργασία της Adidas με την Peloton

2 MIN READ

Συνεργασία της Adidas με την Peloton

Συνεργασία της Adidas με την Peloton

Η Adidas και η Peloton ανακοίνωσαν μια συνεργασία που με στόχο να καλύψει πλήρως το ενδιαφέρον των καταναλωτών για ένδυση και ασκήσεις στο σπίτι, ειδικά αυτόν το καιρό λόγω της πανδημίας. Η πρώτη τους προσπάθεια είναι μια συλλογή ενδυμάτων με το όνομα “adidas x Peloton SS21” σχεδιασμένη από τους εκπαιδευτές της Peloton.

Η συλλογή των 11 τεμαχίων περιλαμβάνει κολάν, αμάνικα μπλουζάκια, σορτς, φούτερ, κοντομάνικα, ρούχα με λαιμόκοψη και ρούχα για άθληση, με την τιμή τους να κυμαίνεται από 30 έως 85 $. Η πώληση των ρούχων θα γίνεται στο adidas.com και το apparel.onepeloton.com, καθώς και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές Adidas και εκθεσιακούς χώρους Peloton από τις 25 Μαρτίου.Το λανσάρισμα θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από μαθήματα κατ’ απαίτηση, διαθέσιμα στα Peloton Bike, Bike + και την εφαρμογή Pelotonκαθώς και ένα μάθημα που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση και θα γιορτάζει το ξεκίνημα της collection στις 25 Μαρτίου.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην προσπάθεια της Peloton να αυξήσει τις πωλήσεις των ενδυμάτων της, οι οποίες περιλαμβάνουν τις δικές της ιδιωτικές ετικέτες, καθώς και άλλα brands. 

Η Peloton έχει ξεκινήσει με επιτυχία να συνεργάζεται με υψηλού προφίλ εταιρείες που παρέχουν είδη ένδυσης, καθώς και αναδυόμενα brands και αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς τα fitness brands πάντα συγχρονίζονται με άλλες μάρκες οι οποίες είναι μερικές από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.Αυτή είναι αντίστοιχα και μια καλή κίνηση για την Adidas, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε πως θέλει να πουλήσει την Reebok και θέλει να χτίσει συνεργασίες με άλλες μάρκες στην Αμερική. 

Η Adidas στοχεύει το 50% των πωλήσεων της να είναι απευθείας προς τους καταναλωτές έως το 2025, ανανεώνει τη στρατηγική της για τα καταστήματα και η συνεργασία με την Peloton μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο να επιτευχθεί ο στόχος.Η συνεργασία των δύο εταιρειών είναι μια καλή κίνηση για την Adidas αλλά και για την Peloton, της οποίας η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία. Η Adidas, σε σύγκριση με τους αντιπάλους της, όπως η Nike και η Lululemon, δεν τα πάει καλά σε ορισμένες δημοφιλείς κατηγορίες όπως το outdoor και το running  και δεν έχει κανένα από τα κορυφαία sneakers, παρόλο που είναι η βασική της κατηγορία. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.