24 Απρ 2024
READING

Η τρισδιάστατη ψηφιακή δοκιμή

2 MIN READ

Η τρισδιάστατη ψηφιακή δοκιμή

Η τρισδιάστατη ψηφιακή δοκιμή

Η εύρεση του κατάλληλου μεγέθους εξακολουθεί να αποτελεί ένα πρόβλημα για τους καταναλωτές και ένα εμπόδιο για τα εμπορικά σήματα και τους λιανοπωλητές.  Έτσι, οι εταιρείες τεχνολογίας όπως η 3DLOOK έχουν μία πρόταση που δύναται να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν το σωστό μέγεθος τους ευκολότερα με λύσεις βασισμένες σε κινητές κάμερες που παρέχουν εξατομικευμένες συστάσεις για την εφαρμογή και το μέγεθος με σκοπό την παραγωγή ενδυμάτων όσο πιο κοντά στις προτιμήσεις και τα γούστα των καταναλωτών.

Καθώς οι καταναλωτές μετατόπισαν μεγάλο μέρος των δαπανών τους προς το ηλεκτρονικό εμπόριο,  η 3DLOOK σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, με τα έσοδα της να αυξάνονται κατά 5,6 φορές από τον Απρίλιο του 2020. Η 3DLOOK μετράει αυτήν την στιγμή περισσότερους από 100 πελάτες παγκοσμίως.Η τεχνολογία της εταιρείας χρησιμοποιεί έναν πατενταρισμένο συνδυασμό υπολογιστικής όρασης και στατιστικής μοντελοποίησης 3D για να μετρήσει άμεσα το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας δύο μόνο φωτογραφίες.

Αναλυτικότερα, η 1822 Denim ένα από τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούν τις λύσεις της 3DLook, παρουσίασε μείωση κατά 30% στα ποσοστά επιστροφής, ενώ αύξησε το ποσοστό των αγορών της κατά τέσσερις φορές σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.Έτσι, καθίσταται σαφές ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία όχι μόνο προσφέρει μια καινοτόμο λύση που βοηθά τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές να μειώσουν τις αποδόσεις και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών, αλλά επιτρέπει επίσης μια μοναδική εξατομικευμένη εμπειρία αγορών. 

Η 3DLOOK δύναται να εφαρμοστεί και πέρα από την ενδυμασία σε άλλα προϊόντα που μπορούν να προσωποποιηθούν με μετρήσεις σώματος, όπως έπιπλα made-to-measure και εξατομικευμένα καθίσματα αυτοκινήτων, τα οποία θα μπορούσαν να αγκαλιάζουν καλύτερα τα περιγράμματα του ανθρώπινου σώματος και μπορούν να προγραμματιστούν για να ταιριάζουν στους διαφορετικούς οδηγούς σε μια οικογένεια.

Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται να δηλώνει ότι αυτός ο γύρος συγκέντρωσης κεφαλαίων θα τους επιτρέψει να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την εξατομίκευση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Έτσι, η στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη περιλαμβάνει την επέκταση σε άλλα τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης παρακολούθησης της προόδου της υγείας και της φυσικής κατάστασης μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές, ενώ η 3DLOOK θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών.

Τέλος, μια ακόμα περίπτωση χρήσης που η 3DLOOK σχεδιάζει να ανακοινώσει σύντομα είναι μια συνεργασία με έναν κορυφαίο λιανοπωλητή στρωμάτων ύπνου στην Ευρώπη με σκοπό την δημιουργία πλήρως εξατομικευμένων στρωμάτων και υπάρχουν ακόμα πολλές εφαρμογές που μπορούν να οικοδομηθούν πάνω στο μέγεθος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.