28 Απρ 2024
READING

Νέα θέση Retail Business Development Manager στην Segafredo Hellas

1 MIN READ

Νέα θέση Retail Business Development Manager στην Segafredo Hellas

Νέα θέση Retail Business Development Manager στην  Segafredo Hellas

Μένοντας πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, παρά τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς, η Segafredo Zanetti Hellas, συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό εγκαινιάζοντας την απαραίτητη θέση του Retail Business Development Manager. Αυτή τη θέση έρχεται με πάθος και γνώση να καλύψει ο έμπειρος επαγγελματίας στο χώρο των FMCG, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στοχεύει στην υλοποίηση της εισόδου της Segafredo στη Λιανική, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της δράσης, με στόχο την εξασφάλιση μιας ηγετικής θέσης στην αγορά του καφέ.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συνδυάζει γνώσεις & εμπειρία που καλύπτουν τις ανάγκες της Λιανικής Αγοράς έχοντας βρεθεί στην επαγγελματική του πορεία σε διάφορες καίριες θέσεις σε εξέχουσες εταιρίες, όπως η Coca-Cola 3E και η Creta Farms. Έχοντας επιτελέσει Υπεύθυνος Πωλήσεων, Key Account Manager, Trade Marketing Manager και Market Developer διακρίνεται από κατανόηση της αγοράς και κατέχει τα εφόδια εκείνα που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της Segafredo Zanetti Hellas.

Η Segafredo καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και έχει την πεποίθηση ότι με την προσθήκη του στην ομάδα, ενισχύεται η αναπτυξιακή της πορεία.

pastedGraphic.png

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.