20 Απρ 2024
READING

Το Twitter δοκιμάζει ένα κουμπί Shop που θα επιτρέπει την αγορά προιόντων πιο εύκολα

2 MIN READ

Το Twitter δοκιμάζει ένα κουμπί Shop που θα επιτρέπει την αγορά προιόντων πιο εύκολα

Το Twitter δοκιμάζει ένα κουμπί Shop που θα επιτρέπει την αγορά προιόντων πιο εύκολα

Το Twitter σχεδιάζει να εισαγάγει μια νέα δυνατότητα αγορών παρόμοια με αυτή που προσφέρουν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.Η εταιρεία δοκιμάζει μια νέα κάρτα που έχει σχεδιαστεί για να εμφανίζεται σε tweets που περιέχουν σύνδεσμο αγορών. Τα βασικά στοιχεία της κάρτας περιλαμβάνουν την τιμή του αντικειμένου και ένα τεράστιο, εύκολο στη χρήση κουμπί “Αγορά”.

Η εισαγωγή της νέας κάρτας αγορών Twitter ήταν μεγάλη είδηση ​​τόσο για διαδικτυακά καταστήματα όσο και για τους καταναλωτές. Η πώληση προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά ο σχεδιασμός του “κουμπιού” θα έκανε πολύ δύσκολο να μην δει κάποιος το προϊόν ενώ ένας δυνητικός αγοραστής “κυλά” προς τα κάτω στη ροή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι μια νέα μορφή διαφήμισης. Η νέα κάρτα αγορών του Twitter είναι ένας πιο όμορφος τρόπος για την οπτικοποίηση των συνδέσμων αγορών στην πλατφόρμα. Παρόλο που είναι δεδομένο ότι το Twitter δεν θα ενοχληθεί εάν προωθηθούν τέτοια tweets με διαφημιστική χρέωση.

Η ώθηση του Twitter να κάνει την πλατφόρμα του πιο φιλική προς τις αγορές δεν είναι απροσδόκητη, καθώς ορισμένοι αντίπαλοι όπως το Facebook έχουν επιλογές για την πώληση προϊόντων εδώ και μερικά χρόνια. Από επιχειρηματική άποψη, είναι μια έξυπνη κίνηση από την πλευρά της εταιρείας να επεκτείνει τις πηγές εσόδων της. Ο χρόνος θα δείξει εάν στους χρήστες θα αρέσει η νέα δυνατότητα ή εάν θα κάνει να απομακρυνθούν.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.