25 Απρ 2024
READING

Το Pinterest παρουσιάζει νέες δυνατότητες για διαφήμιση

2 MIN READ

Το Pinterest παρουσιάζει νέες δυνατότητες για διαφήμιση

Το Pinterest παρουσιάζει νέες δυνατότητες για διαφήμιση

Το Pinterest παρουσιάζει το νέο του video ad product «Pinterest Premiere», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα brands να στοχεύσουν καταναλωτές με βάση κατηγορίες ενδιαφερόντων.

To Premiere βρέθηκε στο επίκεντρο του Pinterest Presents, του πρώτου διαφημιστικού summit που διοργάνωσε η πλατφόρμα, ψηφιακά και με συμμετοχή διασήμων καλεσμένων και γνωστών brands, όπως η American Express.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Pinterest παρουσιάσε τα νέα του video ads, τις consumer prediction υπηρεσίες του και shopping εργαλεία, σε ένα event παρόμοιο με αυτά των Snapchat, TikTok και Twitter, τα οποία έγιναν μέσα στον χρόνο.

Η ανακάλυψη νέων προϊόντων και η πρόθεση αγοράς είναι χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο Pinterest και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η λογική της συγκεκριμένης πλατφόρμας ακουμπά ακριβώς στην έννοια της έμπνευσης.Οι παγκόσμιοι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της πλατφόρμας έχουν αυξηθεί κατά 37% σε ετήσια βάση στα 459 εκατομμύρια, ενώ 100 εκατομμύρια από αυτούς προστέθηκαν κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Όταν οι αγοραστές ωθήθηκαν στο Διαδίκτυο από την παγκόσμια κρίση υγείας, οι εταιρείες έπρεπε να ακολουθήσουν για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν σημαντικό μέρος των εσόδων τους. Έτσι, παράλληλα με το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύχθηκε το λεγόμενο κοινωνικό εμπόριο που πραγματώνεται σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.Σχεδόν το ένα τέταρτο (23%) των αγοραστών του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιούν τώρα τα κοινωνικά μέσα για να ανακαλύψουν και να αγοράσουν νέα προϊόντα, ενώ επηρεάζονται όλο και περισσότερο από το influencer marketing. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.