25 Απρ 2024
READING

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Καινοτομία, παράδοση και σεβασμός στο περιβάλλον

2 MIN READ

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Καινοτομία, παράδοση και σεβασμός στο περιβάλλον

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Καινοτομία, παράδοση και σεβασμός στο περιβάλλον

Με μια σύγχρονη προσέγγιση απαντά η ΔΕΛΤΑ στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς στην κατηγορία του γάλακτος. Εμπλουτίζει τη νέα σειρά γάλακτος «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» με ακόμα δύο φρέσκες προϊοντικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

Οι συσκευασίες στη σειρά φρέσκου γάλακτος «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ αποτελούνται από έως και 35% rPet, ανακυκλωμένο πλαστικό, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πλανήτη. Επιπροσθέτως, η ιστορική εταιρία γαλακτοκομικών φέρνει ακόμα μια καινοτομία στην νέα συσκευασία, το μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος για ακόμα καλύτερη προστασία. 

Οι δύο νέες παραπάνω ποιοτικές επιλογές γάλακτος συλλέγονται καθημερινά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και φτάνουν στο ποτήρι μας, στην ειδική σχεδιασμένη διάφανη συσκευασία που παρέχει ειδική προστασία από το φως. Το προϊόν διατηρεί έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά, τη μεστή παραδοσιακή γεύση του και την πυκνή υφή του.

Η σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ ολοκληρώνονται με τα αντίστοιχα αυθεντικά στραγγιστά αλλά και αγελάδος γιαούρτια με πλούσια παραδοσιακή γεύση όπως παλιά.

Έτσι, η ΔΕΛΤΑ κάνει πράξη τη δέσμευση της να προστατεύει «κάθε τι που αξίζει» με μια νέα ολιστική αντίληψη, που στηρίζει την πρωτογενή παραγωγή του τόπου μας, φροντίζει το περιβάλλον, θέτει την ποιότητα των προϊόντων σε απόλυτη προτεραιότητα. 

Η ΔΕΛΤΑ, ως leader της αγοράς, για μία ακόμη φορά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών με νέα προϊόντα και αναλαμβάνει ηγετικές πρωτοβουλίες στον κλάδο των γαλακτοκομικών, επηρεάζοντας συνολικά την τάση στην ελληνική αγορά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.