19 Απρ 2024
READING

Το Amazon ζητά την γνώμη των καταναλωτών για την δημιουργία των νέων προϊόντων του

2 MIN READ

Το Amazon ζητά την γνώμη των καταναλωτών για την δημιουργία των νέων προϊόντων του

Το Amazon ζητά την γνώμη των καταναλωτών για την δημιουργία των νέων προϊόντων του

Το Amazon έθεσε σε λειτουργία ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα τύπου Kickstarter το οποίο ζητά από τους αγοραστές να ψηφίσουν για τα προϊόντα που βρίσκονται ακόμα υπό επεξεργασία αλλά οι πελάτες θα ήθελαν να τα δουν να ολοκληρώνονται και να κυκλοφορούν στην αγορά.

Το «Build It», το οποίο εξέπεμψε ήδη ζωντανά, πρόκειται να παρουσιάζει στους πελάτες του Amazon μερικές από τις πιο συναρπαστικές νέες ιδέες της εταιρείας, όπως έναν εκτυπωτή Sticky Notes που ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές ή ένα smart ρολόι.

Οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να προ-παραγγείλουν τα προϊόντα που θα επιθυμούσαν περισσότερο να δουν να παίρνουν μορφή και να κυκλοφορούν στην αγορά και οποιαδήποτε προϊόντα που πληρούν ένα συγκεκριμένο όριο προ-παραγγελίας εντός 30 ημερών θα κατασκευάζονται και θα αποστέλλονται στους πελάτες.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι καταναλωτές πραγματοποιούν μια προ-κράτηση θα «κλειδώνουν» την αγορά των προϊόντων σε μια ειδική τιμή, και εάν το προϊόν δεν ικανοποιεί το στόχο των προ-παραγγελιών το προϊόν δεν θα περνάει στην διαδικασία παραγωγής και οι πελάτες δεν θα χρεώνονται άσκοπα. Μάλιστα, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος «Day 1 Editions» του Amazon, το οποίο ξεκίνησε για να επιτρέψει στο Amazon να λάβει σαφή και πλούσια ανατροφοδότηση σχετικά με τα προϊόντα που ήδη διαθέτει αλλά και τις πιθανές νέες κυκλοφορίες.

Το πρώτο προϊόν που επιλέχθηκε να παραχθεί μέσα από το πρόγραμμα «Day 1 Editions» είναι τα Echo Frames του Amazon και ουσιαστικά πρόκειται για γυαλιά που διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες της Alexa, της προσωπικής βοηθού φωνητικών εντολών του Amazon.

Ακόμη, διατίθενται για προ-παραγγελίες τρία ακόμα προϊόντα για τους χρήστες του «Build It» μέσα από τις ζωντανές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου ρολογιού με ενσωματωμένες φωνητικές εντολές και ποικίλες δυνατότητες συγχρονισμού και προσαρμοστικότητας.

Επιπλέον, ο εκτυπωτής Smart Stick Notes είναι ακόμα ένα προϊόν που υποστηρίζεται από την Alexa, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν σημειώσεις χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους. Η συσκευή κοστίσει 89.99 δολάρια και αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης, που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να ξαναγεμίζουν οι καταναλωτές το μελάνι, παρά μόνο τα χαρτάκια της εκτύπωσης .

Τέλος, το Amazon κυκλοφορεί επίσης το Smart Nutrition Scale το οποίο δύναται να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες, στοιχεία και δεδομένα για την διατροφική αξία χιλιάδων συστατικών και τροφίμων μέσω της Alexa ή μέσω σύνδεσης με το Echo Show.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.