25 Απρ 2024
READING

Η Massimo Dutti παρουσιάζει την υπηρεσία Shoes Experience

2 MIN READ

Η Massimo Dutti παρουσιάζει την υπηρεσία Shoes Experience

Η Massimo Dutti παρουσιάζει την υπηρεσία Shoes Experience

Η Massimo Dutti – μάρκα που ανήκει στην Inditex η οποία έχει και τα Zara παρουσιάζει την υπηρεσία Shoes Experience, ένα νέο εργαλείο με το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν τις συλλογές αθλητικών υποδημάτων με ένα μόνο κλικ, μέσω των εφαρμογών του σε iOS και Android.

Η πανδημία οδήγησε τις εταιρείες στην κατεύθυνση του ηλεκτρονικού εμπορίου αφού η πλειοψηφία των καταστημάτων σε όλο τον κόσμο ήταν και είναι κλειστά για μεγάλα χρονικά διαστήματα το 2020 αλλά και το 2021.Η Massimo Dutti με τον τρόπο αυτό συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει νέες εμπειρίες αγορών που εξατομικεύουν την εξυπηρέτηση πελατών όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μέσω αυτής της καινοτομίας επαυξημένης πραγματικότητας, η Massimo Dutti ελπίζει να εξαλείψει ένα από τα εμπόδια των διαδικτυακών αγορών έναντι του φυσικού καταστήματος – να είναι σε θέση να δοκιμάσει παπούτσια. Με την εμπειρία του ο πελάτης μπορεί να δει αμέσως πώς τα παπούτσια ταιριάζουν στα πόδια του.

Για να αποκτήσουν το ζευγάρι που επιθυμούν, οι πελάτες πρέπει να επιλέξουν μόνο ένα μοντέλο από την επιλογή που προσφέρει το brand από τις γυναικείες ή ανδρικές συλλογές και να τοποθετήσουν την κάμερα της κινητής συσκευής τους στα πόδια τους, έτσι ώστε η μαγεία της επαυξημένης πραγματικότητας να μπορέσει να λειτουργήσει. Έτσι, μέσω αυτού του νέου εργαλείου, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα προϊόν σε πραγματικό χρόνο, ικανοποιώντας αμέσως την επιθυμία τους και διευκολύνοντας την αγορά τους, απολαμβάνοντας μια αποκλειστική εμπειρία.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε 48 χώρες όπου η Massimo Dutti προσφέρει διαδικτυακές πωλήσεις.Ο όμιλος Inditex αλλά και τα Zara συγκεκριμένα εστιάζει την στρατηγική του στο ηλεκτρονικό εμπόριο αφού είναι μια επιλογή απαραίτητη για την επιτυχία και όσο οι νεότερες γενιές αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη θα είναι μονόδρομος.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.