26 Απρ 2024
READING

Η μάρκα Fenty της LVMH με την Rihanna σταμάτησε

1 MIN READ

Η μάρκα Fenty της LVMH με την Rihanna σταμάτησε

Η μάρκα Fenty της  LVMH με την Rihanna σταμάτησε

Η LVMH και η μουσικός Rihanna από κοινού αποφάσισαν να αναστείλουν τη δραστηριότητα  με έδρα την Ευρώπη, εν αναμονή καλύτερων συνθηκών.Προς το παρόν, δεν θα υπάρχει νέα συλλογή για τη σειρά ρούχων της Fenty, της Rihanna.

Η  LVMH και το ποπ σταρ έχουν θέσει την μάρκα σε παύση λόγω του Covid ενώ η Fenty κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο χρόνια αφού η LVMH ήλπιζε να επωφεληθεί από τη δημοτικότητα της ποπ στάρ η οποία έχει μεγάλο κοινό, ιδιαίτερα στα κοινωνικά μέσα.

Αλλά τώρα η LVMH και η Rihanna ανακοινώνουν από κοινού την προσωρινή αναστολή των επιχειρήσεων “αναμένοντας καλύτερες συνθήκες” αφού τόσο η έδρα της εταιρείας όσο και οι τόποι παραγωγής βρίσκονται στην Ευρώπη που έχει πληγεί πολύ από την πανδημία.

Ωστόσο, υπήρχαν φήμες για αρκετό καιρό για πιθανή διακοπή της συνεργασίας ωστόσο η διακοπή δεν σημαίνει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ του οίκου προϊόντων πολυτελείας και της Rihanna. Εκτός από μια σειρά ρούχων, η Fenty πουλάει επίσης καλλυντικά και αυτό θα συνεχιστεί ενώ επιπλέον, η L Catterton, το επενδυτικό ταμείο της LVMH, πρόσφατα ενδιαφέρθηκε για το Savage x Fenty, το εμπορικό σήμα της Rihanna.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.