25 Απρ 2024
READING

Το Amazon προσφέρει τώρα και φρέσκα προϊόντα στην Ισπανία και στην Ιταλία

2 MIN READ

Το Amazon προσφέρει τώρα και φρέσκα προϊόντα στην Ισπανία και στην Ιταλία

Το Amazon προσφέρει τώρα και φρέσκα προϊόντα στην Ισπανία και στην Ιταλία

Το Amazon Fresh επεκτείνεται στην Ευρώπη σε δύο νέες χώρες: στην Ισπανία, οι κάτοικοι της Μαδρίτης και της γύρω περιοχής, και στην Ιταλία, οι κάτοικοι στο Μιλάνο και τους γειτονικούς δήμους, μπορούν να παραγγείλουν φρέσκα είδη παντοπωλείου από την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν σε πόλεις στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η ιδανική στιγμή για αυτήν την επέκταση, επειδή, από το ξέσπασμα του Covid-19, οι διαδικτυακές πωλήσεις τροφίμων έχουν αναπτυχθεί παντού.

Αυτό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε χώρες της νότιας Ευρώπης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία, όπου το διαδικτυακό τμήμα ήταν μάλλον περιορισμένο πριν από την κρίση του κορονοϊού. Επομένως, αυτές είναι αναπτυσσόμενες αγορές.

Η υπηρεσία παράδοσης κατ ‘οίκον υπόσχεται παράδοση την ίδια ημέρα και είναι διαθέσιμη στα μέλη της Prime. Για αυτήν την υπηρεσία, το Amazon συνεργάζεται πάντα με τοπικούς συνεργάτες λιανικής πώλησης, οι οποίοι βάζουν στην αγορά μια ποικιλία από φρέσκα και τρόφιμα. Αντίθετα, οι λιανοπωλητές μπορούν επίσης να τοποθετήσουν μερικές από τις προσφορές της μάρκας του Amazon στα ράφια τους και τα καταστήματα τους συχνά γίνονται σημεία παραλαβής.

Για παράδειγμα, στην Ισπανία, η Día διαθέτει ήδη περισσότερα από 7.000 είδη στο Amazon, ενώ στην ιταλική αγορά, η U2 Supermercato είναι επίσης συνεργάτης. Μέχρι το τέλος του έτους, το Amazon ελπίζει να εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ισπανία και φέτος, εκτός από το Μιλάνο, η Ρώμη θα πρέπει να είναι η επόμενη πόλη.Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες ιταλικές πόλεις.

“Είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να επεκτείνουμε την υπηρεσία γρήγορης παράδοσης τροφίμων, προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας και άλλων κατηγοριών με την ανάπτυξη του Amazon Fresh”, δήλωσε ο Camille Bur, επικεφαλής της Amazon Fresh στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.