25 Απρ 2024
READING

Η μόδα ζημιώνεται λόγω της πανδημίας αλλά η Target αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις της

3 MIN READ

Η μόδα ζημιώνεται λόγω της πανδημίας αλλά η Target αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις της

Η μόδα ζημιώνεται λόγω της πανδημίας αλλά η Target αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις της

Ενώ, κατά γενική ομολογία ο τομέας της μόδας υπέστη σοβαρές ζημιές εξαιτίας της πανδημίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της τιμής και της ποιότητας των ενδυμάτων, κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους, η Target σημείωσε διψήφια αύξηση στην κατηγορία αυτή.

Έτσι, τα νέα σχετικά με την All in Motion, την μάρκα της Target η οποία συμπεριλήφθηκε στα private label brand club της εταιρείας που διαθέτουν έσοδα  αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη έκπληξη.

Η All in Motion αποτελεί πλέον το δέκατο private label brand της εταιρείας που πέτυχε να σημειώσει πωλήσεις άνω του ενός δισεκατομμυρίου σε ετήσια βάση και μάλιστα, αυτή η επιτυχία κατέστη δυνατή ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, γεγονός που αποδεικνύει την ισχύ της Target στην αγορά και τις σχέσεις με τους πελάτες της.

Η All in Motion εισήχθη στην αγορά λίγο πριν από την πανδημία αφού αντικατέστησε την σειρά C9 από την Champion, η οποία ανήκει στην Hanesbrands.  Η All in Motion  ήταν ένας δυνατός στόχος που διατηρούσε η εταιρεία για πάνω από μια δεκαετία, ο οποίος τελικά επωάστηκε στο εσωτερικό της εταιρείας, με το βλέμμα στραμμένο προς την αειφορία, την ποιότητα, και το inclusivity. 

Όπως φάνηκε ήδη από το προηγούμενο έτος, όταν, δηλαδή ξεκίνησε να λειτουργεί η All in Motion, η ομάδα σχεδιασμού της Target ερεύνησε αποδοτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες 15.000 καταναλωτών όλων των ηλικιών, σε ολόκληρη τη χώρα για να μάθουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε στα προϊόντα και τα σχέδια που διέθεταν.

Έτσι, σε γενικές γραμμές η εξωπραγματική επιτυχία των ιδιωτικών σημάτων και προϊόντων της εταιρείας αποδίδεται σε αυτό ακριβώς το είδος της αφοσίωσης στους καταναλωτές και της διορατικότητας . Μάλιστα, τα κυρίαρχα ονόματα αυτής της κατηγορίας όπως η Good & Gather, η Cat & Jack, η Threshold και η Up & Up σημείωσαν 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2020.

Η δέσμευση της Target για αυτή τη στρατηγική την βοήθησε να κερδίσει 6 δισεκατομμύρια δολάρια αναφορικά με το μερίδιο αγοράς τα τρία πρώτα τρίμηνα του έτους, ενώ το τρίτο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους η εταιρεία παρουσίασε σχεδόν 10% αύξηση στον τομέα της ένδυσης, ενώ οι ειδικοί αναφέρουν ότι ένας ακόμη παράγοντας της επιτυχίας τους ήταν η δυνατότητα που διαθέτουν να ελέγχουν την διαθεσιμότητα των αποθεμάτων και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία τους ανάλογα με την αντίστοιχη ζήτηση.

Τον Ιανουάριο, δεδομένης της επιτυχίας που είχε η All in Motion,  η Target αποφάσισε να ενισχύσει περισσότερο αυτήν την επιτυχία και έτσι εισήγαγαν ένα brand with-in the brand,  την συλλογή All in Motion Seamless, η οποία κυκλοφόρησε σε ένα pop up store της εταιρείας και κέρδισε γρήγορα το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.