24 Απρ 2024
READING

Το Efood ξεκινάει το delivery από mini market

2 MIN READ

Το Efood ξεκινάει το delivery από mini market

Το Efood ξεκινάει το delivery από mini market

Το efood  ξεκίνησε επίσημα το νέο εγχείρημα του στον άξονα του q-commerce λανσάροντας την υπηρεσία efood market, η οποία  τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραλάβουν στην πόρτα τους τα μικρά καθημερινά τους ψώνια σε λιγότερο από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο efood market οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, και να τα παραλάβουν σε 25 λεπτά.
Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 08:30 έως τις 22:30, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα.Ξεκινάει πιλοτικά από την Αγία Παρασκευή αλλά στόχος είναι η επέκταση του σε όλη την Αττική.

Παράλληλλα στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως η  στρατηγική συνεργασία με τον Σκλαβενίτη για είδη supermarket και η επέκταση σε κατηγορίες όπως: μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ανθοπωλεία και κάβες συνεχίζονται, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών, που μπορεί να βρει ένας καταναλωτής στο efood.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής του e-food να επεκταθεί σε άλλες κατηγορίες πέρα από την εστίαση και το πρωτο βήμα ηταν η συνεργασία με τον Σκλαβενίτη

Δημιουργείται μια ανάγκη τα προϊόντα και τα εμπορεύματα να μεταφερθούν, αυτό που αποκαλείται last mile.Οι εταιρείες delivery που μεταφέρουν τρόφιμα, γεύματα και σχετικά είδη και από την αλλη οι εταιρείες courier που μεταφέρουν εμπορεύματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι το efood θέλει να αποκτήσει ηγετικό και κυριαρχικό ρόλο σε αυτή την νέα αγορά αφού ήδη κατέχει απόλυτα ηγετικό μερίδιο στο delivery φαγητού.

Έχει ενδιαφέρον επίσης ότι δύο μεγάλες πλατφόρμες, το efood και το Skroutz κάνουν στρατηγικές κινήσεις αφού πριν λίγες ημέρες είχαμε την ανακοίνωση για την εξαγορά από το Skroutz της SendX.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.