23 Απρ 2024
READING

Το αυτόνομο αυτοκίνητο είναι το επόμενο σύνορο της διασκέδασης

2 MIN READ

Το αυτόνομο αυτοκίνητο είναι το επόμενο σύνορο της διασκέδασης

Το αυτόνομο αυτοκίνητο είναι το επόμενο σύνορο της διασκέδασης

Τα αυτόνομα αυτοκινούμενα είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός και θα ξεκλειδώσει τη δυναμική των αυτοκινήτων για να τα βοηθήσει να μετατραπούν πέρα ​​από ένα απλό μέσο μεταφοράς.

Στο κοντινό μέλλον, οι οδηγοί θα βρεθούν να έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στο αυτοκίνητο. Αντί να χρειάζεται να εστιάζουν στην οδήγηση, ο χρόνος μπορεί να δαπανηθεί για εργασία, ψυχαγωγία ή απλά χαλάρωση.

Η Audi αποκαλεί αυτό τον νέο ελεύθερο χρόνο “Η 25η ώρα” και έχει δηλώσει στο παρελθόν αποκάλυψε ότι εργάζεται σε ένα νέο τύπο μέσων ενημέρωσης για να καλύψει το χρόνο.

Αν και η τεχνολογία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί θεωρείται ότι πρόκειται για μια «διαδραστική εμπειρία πολυμέσων των πίσω καθισμάτων, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που δεν εμπλέκει μόνο το εσωτερικό της καμπίνας ενός οχήματος αλλά και τον έξω κόσμο . ”

Η Audi δεν είναι το μόνο εμπορικό σήμα αυτοκινητοβιομηχανίας που θέλει να εκμεταλλευτεί την αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων και να διαφοροποιηθεί περαιτέρω από τον ανταγωνισμό. Οι   Volvo, η Ericsson και το Netflix έχουν ανακοινώσει σχέδια για ψυχαγωγία μέσα στην καμπίνα για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό – τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν βίντεο εν κινήσει, ακόμη και χωρίς wifi.

Η τεχνολογία έχει μια τεράστια ευκαιρία να μετατρέψει το αυτοκίνητο σε ένα νέο είδος “σκηνής” ψυχαγωγίας.Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά R&D από εταιρίες που σχεδιάζουν να αναπτύξουν τις δυνατότητες αυτόνομων αυτοκινήτων.

Αλλά, για τους καταναλωτές, η καθημερινή πραγματικότητα να πηγαίνουν στην εργασία του με αυτό-κινούμενο αυτοκίνητο, είναι ακόμα μερικά χρόνια μακριά.Ενώ περιμένουμε να καταστούν πλήρως αυτόνομα τα οχήματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επανάσταση των μέσων ψυχαγωγίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αυτο-οδήγηση στα οχήματα είναι ένα νέο μέσο για να παρουσιάστει μια πραγματική ευκαιρία για έσοδα σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών. Όταν οι οδηγοί μπορούν να απομακρύνουν πλήρως την προσοχή τους από το δρόμο, ξαφνικά οι οθόνες πλοήγησης μπορούν να μετατραπούν σε οθόνες προβολής, οι κονσόλες παιχνιδιών στο αυτοκίνητο είναι αναπόφευκτες και η ροή βίντεο θα έρχεται από το ραδιόφωνο.Η πραγματοποίηση ενός “κινούμενου καθιστικού” θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ψυχαγωγούμαστε εν κινήσει.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.