25 Απρ 2024
READING

Η Coca-Cola with Coffee λανσάρεται στις ΗΠΑ

1 MIN READ

Η Coca-Cola with Coffee λανσάρεται στις ΗΠΑ

Η Coca-Cola with Coffee λανσάρεται στις ΗΠΑ

Το λανσάρισμα της Coca-Cola with Coffee και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το τέλος του μήνα ανακοίνωσεη εταιρεία. Πρόκειται για το προϊόν που συνδυάζει το γνωστό αναψυκτικό με καφέ το οποίο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του πιλοτικά στην Ιαπωνία το 2018 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει σε 49 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε φτάσει στην ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο λανσάρισμα της Coca-Cola with Coffee στις ΗΠΑ θα γίνει με τρεις γεύσεις: dark blend, βανίλια και καραμέλα, ενώ οι γεύσεις dark blend και βανίλια θα είναι διαθέσιμες και σε zero εκδοχή χωρίς θερμίδες.

Κάθε κουτάκι των 350 ml θα περιέχει 69 mg καφεΐνης, δηλαδή διπλάσια ποσότητα από αυτήν που περιέχει η κανονική Coca-Cola.

«Η Coca-Cola with Coffee είναι μία αληθινή υβριδική καινοτομία που παρέχει την τέλεια λύση για αυτήν την μεσημεριανή αναζωογόνηση που όλοι θέλουμε, ειδικά στο σημερινό περιβάλλον εργασίας από το σπίτι. Καλύπτουμε αυτήν την ανάγκη με έναν μοναδικό τρόπο», δήλωσε ο Brandan Strickland, brand director της Coca- Cola Trademark.

Σημειώνεται ότι η Coca-Cola είχε δοκιμάσει και το 2006 να λανσάρει ένα προϊόν που συνδύαζε αναψυκτικό και καφέ, το Blak, που όμως δεν είχε επιτυχία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.