25 Απρ 2024
READING

Η Walmart παραδίδει είδη παντοπωλείου σε smart κουτί

2 MIN READ

Η Walmart παραδίδει είδη παντοπωλείου σε smart κουτί

Η Walmart παραδίδει είδη παντοπωλείου σε smart κουτί

Η Walmart συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή έξυπνων κουτιών HomeValet για τη διευκόλυνση της παράδοσης ευπαθών τροφίμων.

Το σύστημα προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα τόσο για τον καταναλωτή όσο και για την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ.Το πρώτο τεστ θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη στο Bentonville, όπου έχει την έδρα του ο γίγαντας λιανικής.

Οι πελάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν ένα έξυπνο κουτί από την Homevalet. Αυτό το «έξυπνο κιβώτιο αποθήκευσης» διαθέτει τρία διαμερίσματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, έτσι ώστε τα κατεψυγμένα, διατηρημένα με απλή ψύξη και τα ουδέτερα αποθέματα να παραμένουν φρέσκα σε αυτό.

Ο οδηγός παράδοσης θα μπορεί να επικοινωνεί με το HomeValet για να το ανοίξει και να αφήσει τα προιόντα μέσα. Όπως και με την τρέχουσα πλατφόρμα παράδοσης της Walmart, οι πελάτες παραγγέλνουν είδη παντοπωλείου στην εφαρμογή λιανικής και προγραμματίζουν χρόνο παράδοσης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι φυσικά ότι ο πελάτης δεν χρειάζεται να μείνει στο σπίτι για να λάβει τα είδη παντοπωλείου. Με αυτό τον τρόπο για την Walmart, οι επιλογές παράδοσης γίνονται πολύ περισσότερες.

Σύμφωνα με έρευνα σχεδόν το 80% των καταναλωτών που ρωτήθηκαν αγόρασαν είδη τροφίμων στο διαδίκτυο τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν επίσης ότι είχαν παραγγείλει τρόφιμα πιο συχνά από ό, τι πριν από την κρίση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.