Πάνω από 200 εκατ. συνδρομητές έχει πλέον το Netflix

Σε 8,5 εκατ. ανέρχονται οι νέοι συνδρομητές του Netflix κατά τη διάρκεια του δ΄ τριμήνου του 2020, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε περισσότερους από 200 εκατ. σε μια χρονιά-ρεκόρ για την ανάπτυξη των συνδρομών.

Οι μέσες paid streaming συνδρομές αυξήθηκαν κατά 23% την περίοδο αναφοράς, ενώ συνολικά, το 2020, η πλατφόρμα προσέλκυσε 37 εκατ. νέους συνδρομητές, μια αύξηση της τάξης του 31% σε σχέση με το 2019.

Ως εκ τούτου, το Netflix αύξησε τα ετήσια έσοδά του κατά 24% στα 25 δισ. δολάρια, ενώ τα λειτουργικά κέρδη του ανήλθαν σε 4,6 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 76%. Επιπλέον, 83% των συνδρομητών, το 2020, προήλθε από χώρες εκτός ΗΠΑ και Καναδά, με την περιοχή ΕΜΕΑ να «μετρά» το 41% των συνδρομητών για ένα έτος και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού να συνεισφέρει με 9,3 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 65% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

«Η στρατηγική μας είναι απλή. Εάν συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την πλατφόρμα καθημερινά, ώστε να ικανοποιούμε τα μέλη μας, μπορούμε να είμαστε η πρώτη τους επιλογή στο streaming entertainment», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

SHARE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here