20 Απρ 2024
READING

Barilla και Spotify συνεργάζονται για λίστες μουσικής

1 MIN READ

Barilla και Spotify συνεργάζονται για λίστες μουσικής

Barilla και Spotify συνεργάζονται για λίστες μουσικής

Τη νέα πρωτοβουλία τους παρουσιάζουν η Barilla με την Publicis, σε συνεργασία με το Spotify, η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει τη λύση στα πολυβρασμένα ή άβραστα ζυμαρικά, με στόχο να συνδέσει την εμπειρία του φαγητού με τη δύναμη της μουσικής.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα playlist τραγουδιών, τα οποία συνολικά έχουν διάρκεια ίση με εκείνη που χρειάζεται για το ιδανικό βράσιμό τους.

Με τίτλο «Playlist Timer», η λίστα περιλαμβάνει οκτώ playlists, χρονομετρημένες ακριβώς όσο ο κατάλληλος χρόνος μαγειρέματος για διαφορετικά είδη ζυμαρικών, όπως σπαγγέτι, λινγκουίνι, φουσίλι και πένες, οι οποίες τελειώνουν όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα να σουρωθούν.

Περιέχει δε μια σειρά από μουσικά είδη, όπως pop, hip hop, indie και παλαιότερα τραγούδια, ερμηνευμένα από Ιταλούς καλλιτέχνες. Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι τίτλοι των τραγουδιών, όπως «Mixtape Spaghetti», «Boom Bap Fusilli», «Pleasant Melancholy Penne», «Moody Day Linguine» κ.ά.

Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει και άλλες εταιρείες, όπως η KFC στη Βρετανία και την Ιρλανδία, καθώς και το brand τυριού, Castello σε συνεργασία με τη Mother London.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.