26 Απρ 2024
READING

Τα συμπληρώματα διατροφής προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον εξαιτίας της πανδημίας

2 MIN READ

Τα συμπληρώματα διατροφής προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον εξαιτίας της πανδημίας

Τα συμπληρώματα διατροφής προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον εξαιτίας της πανδημίας

Τα συμπληρώματα διατροφής που προσφέρουν ποικίλα οφέλη για την υγεία, τα οποία δεν είναι συνήθως διαθέσιμα μέσω των συμβατικών τροφών, φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν μαζική ανάπτυξη καθώς ο τομέας κερδίζει και προσελκύει περαιτέρω ενδιαφέρον μεταξύ των επενδυτών των καταναλωτών.

Τα προϊόντα που τροφοδοτούν τον οργανισμό με ουσίες και βιταμίνες, ιδιαίτερα τα προσαρμογόνα και τα προβιοτικά, πιθανότατα θα αυξηθούν με επιταχυνόμενο ρυθμό λόγω της αντίστοιχης αύξησης του αριθμού των καταναλωτών που αναζητούν τρόπους βελτίωσης της ανοσολογικής τους κατάστασης και της υγείας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως  προβλέπουν οι επενδυτές.

Τα συμπληρώματα διατροφής ενισχύονται και μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου

Πράγματι, η όλο και πιο αυξημένη ανησυχία για την υγεία και οι σημαντικές μεταβολές στον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα αναμένεται να οδηγήσουν την παγκόσμια αγορά συμπληρωμάτων διατροφής να αυξηθεί κατά 8.2% μεταξύ 2019 και 2027, φθάνοντας τα 230.7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου, σύμφωνα με την έρευνα της Grand View.

Παράλληλα, οι πύλες του ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρουν ελκυστικές εκπτώσεις και δυνατότητες πληρωμής με αντικαταβολή αναμένεται επίσης να αναδείξουν νέες οδούς τα επόμενα χρόνια για τους παίκτες της αγοράς της συμπληρωμάτων διατροφής, σύμφωνα με τα όσα προσθέτει η εταιρεία έρευνας της αγοράς.

Η επιστημονική επικύρωση είναι κορυφαία προτεραιότητα

Για οποιεσδήποτε εταιρείες συμπληρωμάτων που επιθυμούν να συγκεντρώσουν χρηματοδοτήσεις, η επιστημονική επικύρωση θα πρέπει πάντα να είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά τους, επειδή εκτιμάται ότι είναι ευκολότερο να οικοδομηθεί μια ισχυρή εταιρεία, μία καλή φήμη για το προϊόν καθώς και πιο αποδοτικές ενέργειες marketing γύρω από την πραγματική και αποτελεσματική επιστημονική γνώση παρά το αντίστροφο.

Συνεπώς, χαρακτηριστικά όπως βιωσιμότητα, φήμη, υψηλή ζήτηση, εμπειρογνωμοσύνη, και καινοτομία είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά που εάν ληφθούν υπόψιν θα οδηγήσουν την βιομηχανία των συμπληρωμάτων -που ακμάζει ήδη- σε περαιτέρω άνθιση. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.