23 Απρ 2024
READING

Η συλλογή «Adults Welcome» της Lego προκαλεί τους καταναλωτές να δημιουργήσουν φυτά από Lego

2 MIN READ

Η συλλογή «Adults Welcome» της Lego προκαλεί τους καταναλωτές να δημιουργήσουν φυτά από Lego

Η συλλογή «Adults Welcome» της Lego προκαλεί τους καταναλωτές να δημιουργήσουν φυτά από Lego

H Lego παρουσιάζει τώρα δύο νέες συλλογές οι οποίες απευθύνονται εξαιρετικά σε εκείνους που αγαπούν τα φυτά και την ιδέα του να ζουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο από αυτά, αλλά δυσκολεύονται να τα διατηρήσουν ζωντανά και φρέσκα.

Προς επεξήγηση, το μπουκέτο λουλουδιών και τα μπονσάι δέντρα που προσφέρει τώρα η Lego  αποτελούνται από κάποια συγκεκριμένα κιτ της εταιρείας σχεδιασμένα ειδικά για ενήλικες.

Κατ’ ανάλογο τρόπο με τις υπόλοιπες συλλογές της Lego, κάθε μία από αυτές έρχεται με σχεδόν 1.000 κομμάτια και σαφείς οδηγίες για να τις μετατρέψει ο καθένας στην δική του floral σύνθεση.

Αρχικά, το μπουκέτο των λουλουδιών από τουβλάκια Lego κυκλοφορεί στην τιμή των 49.99 δολαρίων. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο μείγμα λουλουδιών όπως τριαντάφυλλα, παπαρούνες, μαργαρίτες και πολλά άλλα.

Όλα, όμως, αυτά τα είδη δημιουργούνται μέσα από κομμάτια Lego που προσομοιάζουν με άνθη, μπουμπούκια και μίσχους. Ακόμη, η Lego θα κυκλοφορήσει μια σειρά μπουκέτων με τουλίπες για 9.99 δολάρια. 

Βέβαια, εάν κάποιος ανήκει στο ρομαντικό κοινό της Lego ή στην κατηγορία των αθεράπευτα ερωτευμένων, η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα μικρότερο πακέτο Lego που περιέχει τριαντάφυλλα στο κόστος των 12.99 δολαρίων.

Τα στελέχη ανταποκρίνονται, μάλιστα, στο κανονικό μέγεθος των λουλουδιών, αλλά υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης με σκοπό μία πιο καλαίσθητη κάθε φορά εικόνα.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μέσα από την συλλογή της ένα δέντρο μπονσάι από Lego, το οποίο κοστολογείται στα 49,99 δολάρια και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να μυηθούν στην αιώνια ιαπωνική παράδοση.

Ακόμη, και τα δύο κιτ είναι ευέλικτα ως προς το μέγεθος και προσαρμόζονται με ευκολία, ώστε να μπορεί κανείς να τα επιμηκύνει ή να περικόψει το μέγεθος των ανθών ανάλογα με το βάζο ή τη γλάστρα του.

Εάν κάποιος το επιθυμεί θα μπορούσε ακόμα και να ανταλλάξει το φυλλώδες πράσινο του δέντρου μπονσάι με ανοιχτά ροζ άνθη, εάν το επιτρέπει η εποχή και η διάθεση του κάθε ατόμου.

Αμφότερες οι δύο συλλογές είναι κατασκευασμένες από πλαστικό που δημιουργείται από φυτικές πρώτες ύλες και αποτελούν μέρος της συλλογής «Adults Welcome» της Lego, μία συλλογή πρόκληση για όλες τις ηλικίες.

Ο Jamie Berard, επικεφαλής σχεδιασμού της LEGO Group, ανέφερε ότι αυτές κατασκευές προσφέρονται ως επιλογή για εκείνους τους ενήλικες που αναζητούν νέους τρόπους για να χαλαρώσουν και να αποβάλλουν την ένταση της ημέρας. Είναι λογικό, φυσικά, να έχει κανείς λιγότερο στρες όταν δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν πότισε τα φυτά και τις γλάστρες του!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.