19 Απρ 2024
READING

Η Athleta της Gap αναπτύσεται

2 MIN READ

Η Athleta της Gap αναπτύσεται

Η Athleta της Gap αναπτύσεται

Εν μέσω αλλαγής της ζήτησης των καταναλωτών προς άνετα ρούχα, η Athleta που ανήκει στην Gap ξεκίνησε την πρώτη της συλλογή ύπνου.

Η είσοδος της μάρκας στις πιτζάμες και τα ρούχα για το σπίτι ξεκινά με 14 κομμάτια που εστιάζουν στην παροχή άνεσης αλλά θα προσθέσει νέα στυλ εποχιακά.

Η συλλογή εμπνεύστηκε μετά από έρευνα με πελάτες της Athleta και η εταιρεία θέτει το λανσάρισμα του πιτζάματος ως «φυσική επέκταση» της μάρκας και του τρόπου ζωής που έχει δημιουργήσει γύρω από την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της δραστηριότητας.

Η Athleta προχωρά με την εστίαση στον ελεύθερο χρόνο ένα βήμα παραπέρα με την εισαγωγή αυτής της συλλογής.Έρχεται επίσης σε μια βολική στιγμή, όταν οι περισσότεροι καταναλωτές μένουν στο σπίτι περισσότερο από το συνηθισμένο και αναζητούν άνετα ρούχα.

Μια μελέτη στην Αμερική πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων προέβλεψε ότι οι μπλούζες, οι αθλητικές φόρμες, τα ρούχα και οι κάλτσες θα αποτελούσαν το 31% των συνολικών δαπανών ένδυσης στις ΗΠΑ κατά τις διακοπές, από 26% το προηγούμενο έτος, και εταιρείες που ειδικεύονται στα ρούχα άνεσης έχουν δει αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όλο και περισσότερες γυναίκες επικεντρώνονται στην αυτο-φροντίδα και την ολιστική ευεξία και με αυτή την συλλογή η Athleta επιχειρεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το μερίδιο της στην αγορά.

Αυτό διαπιστώθηκε την άνοιξη όταν παρουσίασε τις μάσκες, ότι οι προσθήκες νέων κατηγοριών μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγει περισσότερους πελάτες στη μάρκα Athleta.

Με τη δημοτικότητα του αθλητισμού να ενθαρρύνεται από την πανδημία, κορυφαίες αθλητικές μάρκες έχουν χρησιμοποιήσει την παγκόσμια κρίση υγείας ως μέσο για να κάνουν αυτό που πολλές εταιρείες θεωρούν αδύνατο αυτή τη στιγμή: να κάνουν επενδύσεις για το μέλλον.

Τον Ιούνιο, η Lululemon απέκτησε την οικιακή πλατφόρμα γυμναστικής Mirror και αργότερα άρχισε να την πωλεί σε καταστήματα, ενώ η Allbirds ξεκίνησε στον χώρο της ένδυσης με μια συλλογή βασικών ρούχων.

Τα πολυκαταστήματα Kohl’s και J.C. Penney προσπάθησαν επίσης να εκμεταλλευτούν την τάση λανσάροντας ιδιωτικές ετικέτες athleisure και άνεσης το φθινόπωρο.Η Lululemon το 2019 παρουσίασε μια γραμμή αυτο-φροντίδας, ενώ η Puma συνεργάστηκε με την Maybelline σε μια συλλογή μακιγιάζ που εστιάζει στην ψυχαγωγία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.