26 Απρ 2024
READING

6 διαφορετικές διαφημίσεις από το 2020 που πέτυχαν τον σκοπό τους

2 MIN READ

6 διαφορετικές διαφημίσεις από το 2020 που πέτυχαν τον σκοπό τους

6 διαφορετικές διαφημίσεις από το 2020 που πέτυχαν τον σκοπό τους

Το 2020 δημιουργήθηκαν διαφημίσεις που είχαν έμπνευση και κέρδισαν την προσοχή των καταναλωτών.Μερικές από αυτές παρουσιάζονται παρακάτω.

Nike “You Can’t Stop Us”

Η Nike και η Wieden + Kennedy μας έδειξαν σε όλους πώς να βγάλουμε ένα δημιουργικό αποτέλσμα κατά τη διάρκεια των περιορισμών με το εκπληκτικό “You Can’t Stop Us”.

Δημιουργήθηκε ένα πάζλ 4.000 κομματιών για να συναρμολογήσει διαφορετικούς αθλητές, απεικόνισε φαινομενικά ανόμοια αθλήματα που ενώνονται ως ένα, σε μια στιγμή που όλοι χρειαζόμασταν ένα μήνυμα ενότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=WA4dDs0T7sM

Facebook: “Never Lost”

Η διαφήμιση που έγινε το πρότυπο όλων, η δημιουργική δήλωση του Facebook “Never Lost” από την διαφημιστική εταιρεία Droga5 συνδύασε ένα soundtrack ομιλίας με φωτορεπορτάζ και περιεχόμενο κοινωνικών μέσων.

Τόσο δυσάρεστο όσο και αναζωογονητικό, προσπαθεί να διορθώσει την εικόνα του Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=nWwVFywBCeY

Apple Underdogs: WFH

Η ομάδα της Apple Underdogs επέστρεψε, αλλά εργαζόταν από το σπίτι και έπρεπε να κάνει ταχυδακτυλουργίες για να προσέχει τα παιδιά και να νοιάζεται για τους γονείς σε μια εξαιρετικά διασκεδαστική ταινία σε σκηνοθεσία του Mark Molloy του Smuggler.

Μία από τις πρώτες προσπάθειες για “κωμωδία” από μια μεγάλη μάρκα – και λειτούργησε.

Aviation Gin: Homeschool έκδοση

Οι απογοητευμένοι γονείς παντού αγωνίζονταν με την εκπαίδευση στο σπίτι, οπότε ο Ryan Reynolds και η Maximum Effort τους έκαναν παρέα με την έκδοση Aviation Gin Homeschool – βασικά, πολύ πιο μεγάλη συσκευασία και θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε όλα τα μαθήματα.

 

Πολιτεία της Νέας Υόρκης: Φορέστε μια μάσκα

Μια καμπάνια από την πολιτεία της Νέα Υόρκης που συζητήθηκε, προκάλεσε συγκίνηση και κατάφερε να μεταδώσει το μήνυμα για την χρήση μάσκας.

L’Oréal: Η Eva Longoria βάφει τα μαλλιά της

Η L’Oréal ήταν μία από τις πρώτες μάρκες που εκμεταλλεύτηκε τις διασημότητες που έμειναν στο σπίτι, κάνοντας την Eva Longoria να βάψει τα μαλλιά της σε μια διαφήμιση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.