24 Απρ 2024
READING

Βιβλίο | Seth Godin “Η Απάτη του Ίκαρου”

1 MIN READ

Βιβλίο | Seth Godin “Η Απάτη του Ίκαρου”

Βιβλίο | Seth Godin “Η Απάτη του Ίκαρου”

Στο πιο γενναίο και προκλητικό βιβλίο του, ο Seth Godin, ο πιο επιδραστικός άνθρωπος του marketing στην ψηφιακή εποχή, δείχνει πώς να θριαμβεύσουμε σε μια οικονομία που επιβραβεύει την τέχνη.

Εξηγεί γιατί οι πραγματικά καινοτόμοι εστιάζουν στην εμπιστοσύνη, στη διαφορετικότητα και στις ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν. Και επιχειρηματολογεί παθιασμένα για τους λόγους που πρέπει να αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου σαν τέχνη.

Η τέχνη δεν είναι γονίδιο ή κάποιο συγκεκριμένο ταλέντο. Είναι στάση ζωής. Ο Στιβ Τζομπς ήταν ένας καλλιτέχνης. Το ίδιο και οι Χένρι Φορντ και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ο δρόμος του καλλιτέχνη δεν είναι για τους δειλούς και ο Γκόντιν σού ξεκαθαρίζει πως αν δηλώνεις ατάλαντος, τότε κρύβεσαι! 

O Seth Godin είναι συγγραφέας 18 bestsellers που έχουν μεταφραστεί σε 35 χώρες. Γράφει για την ψηφιακή εποχή, για τον τρόπο που μεταδίδονται οι ιδέες, το marketing και την ηγεσία. Είναι επιχειρηματίας, μέλος του Direct Marketing Hall of Fame και το blog του είναι από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο.

Από τις Εκδόσεις Key Books κυκλοφορεί το βιβλίο Η Απάτη του Ίκαρου και μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ:  https://goo.gl/19KF0L

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.