08 Σεπ 2024
READING

Το Burger King θα προβάλλει μικρά εστιατόρια στο Instagram του

1 MIN READ

Το Burger King θα προβάλλει μικρά εστιατόρια στο Instagram του

Το Burger King θα προβάλλει μικρά εστιατόρια στο Instagram του

Σε παροχή υποστήριξης σε ανεξάρτητα μικρά εστιατόρια στη Βρετανία, που έχουν πληγεί από τους αυξημένους περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 προχωρά το Burger King.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα εστιατορίων δίνει την ευκαιρία σε ανεξάρτητα εστιατόρια να χρησιμοποιούν δωρεάν τον βρετανικό λογαριασμό της στο Instagram για την προβολή τους.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ακολούθησε την ένταξη, από τη βρετανική κυβέρνηση, του Λονδίνου και άλλων περιοχών στα νότια της χώρας σε ακόμα αυστηρότερο lockdown, απαγορεύοντας πλήρως τις εξόδους σε εστιατόρια και επιτρέποντας μόνο το takeout.

«Υπάρχουν πολλά ωραία πιάτα σε εκατοντάδες εστιατόρια, που τους αξίζει να γίνουν τόσο διάσημα, όσο το Whopper (σ.σ.: το signature burger της Burger King)», έγραψε η εταιρεία στο Instagram.

«Καθώς οδεύουμε σε lockdown επιπέδου 3 στις περισσότερες περιοχές της χώρας, είναι ξεκάθαρο ότι τα ανεξάρτητα εστιατόρια χρειάζονται την υποστήριξη μας. Μέχρι να ανοίξουν ξανά, μπορούν να διαφημίζονται στο Instagram μας δωρεάν», συνέχιζε η ανακοίνωση.

Τα εστιατόρια που επιθυμούν να επωφεληθούν, πρέπει να ανεβάσουν τα posts τους στο Instagram με hashtag #WhopperAndFriends, ώστε η Burger King να τους κάνει repost στον δικό της λογαριασμό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.