25 Απρ 2024
READING

Η BMW και η Amazon Web Services συνεργάζονται για την ανάπτυξη λύσεων πληροφορικής

2 MIN READ

Η BMW και η Amazon Web Services συνεργάζονται για την ανάπτυξη λύσεων πληροφορικής

Η BMW και η Amazon Web Services συνεργάζονται για την ανάπτυξη λύσεων πληροφορικής

Η AWS(Amazon Web Services) και η BMW ανακοίνωσαν μια ολοκληρωμένη στρατηγική συνεργασία. Ο στόχος της συνεργασίας είναι να επιταχύνει περαιτέρω τον ρυθμό καινοτομίας της BMW, τοποθετώντας δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία στο επίκεντρο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Οι εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν από κοινού λύσεις πληροφορικής και λογισμικού που βασίζονται σε cloud που αυξάνουν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα σε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας, από την ανάπτυξη οχημάτων έως τις υπηρεσίες μετά την πώληση.

Στο πλαίσιο της ευρείας συνεργασίας η BMW θα μεταφέρει δεδομένα από όλες τις επιχειρηματικές μονάδες και τις δραστηριότητές του σε περισσότερες από εκατό χώρες στην AWS.

Η κίνηση θα περιλαμβάνει πολλά κεντρικά συστήματα πληροφορικής και βάσεις δεδομένων της BMW για λειτουργίες όπως οι πωλήσεις, η κατασκευή και η συντήρηση και θα συμβάλει στην αύξηση της ευελιξίας, στην διαχείριση των πληροφοριών από την ανάλυση δεδομένων και την ταχύτερη καινοτομία νέων εμπειριών για τους πελάτες.

Επιπλέον, οι εταιρείες θα επενδύσουν στην ενεργοποίηση και την εκπαίδευση έως και 5.000 μηχανικών λογισμικού στις τελευταίες τεχνολογίες AWS για να ενδυναμώσουν το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της BMW για καλύτερη χρήση δεδομένων.

Ένα βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Cloud Data Hub της BMW. Είναι η κεντρική πλατφόρμα για τη διαχείριση λύσεων και δεδομένων σε ολόκληρη την εταιρεία στο cloud.

Το Cloud Data Hub προσφέρει στους υπαλλήλους της BMW σε όλα τα εταιρικά τμήματα ένα κεντρικό σημείο εκκίνησης για την χρήση αναλυτικών και βασισμένων σε δεδομένα εφαρμογών.

Μέσω του Cloud Data Hub, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν διάφορες υπηρεσίες AWS ήδη σήμερα για να επεξεργαστούν, να κρίνουν και να εμπλουτίσουν δεδομένα ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και επιδόσεων οχημάτων και να αποκτήσουν πληροφορίες μέσω της εφαρμογής της μηχανικής μάθησης.

Για παράδειγμα, αυτό θα επιτρέψει στην BMW να προβλέψει καλύτερα τη ζήτηση για τη γκάμα μοντέλων και επιλογών εξοπλισμού παγκοσμίως. Με αυτόν τον τρόπο, ο προγραμματισμός στην αγορά, την παραγωγή και τις πωλήσεις μπορεί να βελτιστοποιηθεί και, ως αποτέλεσμα, η ικανοποίηση των πελατών μπορεί να αυξηθεί.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.