27 Απρ 2024
READING

Το PayPal θα επιβάλει χρέωση σε ανενεργούς λογαριασμούς

2 MIN READ

Το PayPal θα επιβάλει χρέωση σε ανενεργούς λογαριασμούς

Το PayPal θα επιβάλει χρέωση σε ανενεργούς λογαριασμούς

Οι ανενεργοί λογαριασμοί στο PayPal θα έχουν χρέωση πλέον όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.Με το ποσό των σχεδόν 10 ευρώ, θα να χρεώνει to PayPal τους λογαριασμούς που είναι ανενεργοί για τουλάχιστον ένα χρόνο. 

Η χρέωση θα ξεκινήσει να επιβάλλεται στις 16 Δεκεμβρίου και το Paypal θα δεσμεύσει ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού αν αυτό είναι μικρότερο από το απαιτούμενο ποσό.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανενεργός θεωρείται ένας λογαριασμός εάν ο χρήστης δεν έχει στείλει η κάνει ανάληψη χρήματα για ένα έτος ή περισσότερο, όπως επίσης εάν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί για το ίδιο διάστημα.

Ως εκ τούτου οι κάτοχοι των λογαριασμών θα μπορέσουν να αποφύγουν την επιπλέον χρέωση αν απλά συνδεθούν.

Η χρέωση δεν θα εφαρμοστεί στους λογαριασμούς με μηδενικό υπόλοιπο και είναι συνδεδεμένοι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το PayPal αναφέρει ότι θα λάβει τα χρήματα μόνο από το υπόλοιπο και όχι από τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες.

Παράλληλα θα ειδοποιήσει προκαταβολικά τους κατόχους των ανενεργών λογαριασμών, ωστόσο οι χρήστες πρέπει να σιγουρευτούν πως τα email και οι αριθμοί τηλεφώνου είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχαν δώσει όταν άνοιξαν το PayPal.

Οι πελάτες που δεν έχουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στο PayPal δεν θα χρεωθούν, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που οι λογαριασμοί τους είναι αδρανείς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.