25 Απρ 2024
READING

Η Lidl δοκιμάζει νέο τύπο καταστήματος στο Βέλγιο

2 MIN READ

Η Lidl δοκιμάζει νέο τύπο καταστήματος στο Βέλγιο

Η Lidl δοκιμάζει νέο τύπο καταστήματος στο Βέλγιο

Στο Βέλγιο η Lidl άνοιξε ένα κατάστημα με πιο “ζεστή” διακόσμηση και μια εντελώς νέα διάταξη. Οι αγοραστές μπορούν να ανακαλύψουν διαφορετικούς τρόπους να κάνουν τις αγορές τους.

Στο ανακαινισμένο κατάστημα στην πόλη Lokeren, το Lidl αλλάζει την παραδοσιακή εμπορική “διαδρομή”. Το σούπερ μάρκετ χωρίζεται σε διαφορετικούς “κόσμους φαγητού” που θέλουν να εμπνεύσουν τον αγοραστή.

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες πιέζονται τα τελευταία χρόνια και δεν αισθάνονται πάντα σαν να περνούν πολύ χρόνο στα απαραίτητα είδη παντοπωλείου. Ωστόσο, τους αρέσει να τρώνε φρέσκο ​​και υγιεινό φαγητό. Με αυτήν τη νέα δοκιμαστική ιδέα που θέλουμε να κάνουμε τις αγορές ευχάριστες για τους πελάτες μας”, λέει η εκπρόσωπος Isabelle Colbrandt.

Μετά την είσοδο, οι αγοραστές μπαίνουν στον «κόσμο του φαγητού» όπου μπορούν να βρουν γρήγορα ό, τι χρειάζονται για ένα φρέσκο ​​δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα. Σε αυτόν τον “κόσμο” η Lidl συγκεντρώνει λαχανικά και φρούτα, φρέσκο ​​κρέας, πουλερικά και προϊόντα veggie και vegan.

Μια γωνιά με συνταγές από το “The Kitchen of Lidl” εμπνέει. Σε μια άλλη γωνιά, οι αγοραστές θα βρουν ένα φρέσκα ​​φρούτα και ένα ψυγείο με απλές και γρήγορες σαλάτες, εξαιρετικά φρέσκα γεύματα και smoothies.

Ένα πλούσιο φρέσκο ​​αρτοποιείο και μια υγιεινή γωνιά με δημητριακά αποτελούν τον “κόσμο” του πρωινού. Όλα τα κατεψυγμένα τρόφιμα και τα είδη εκτός των τροφίμων βρίσκονται στο πίσω μέρος του καταστήματος κοντά στο check-out – συμπεριλαμβανομένων έξι μετρητών αυτόματης σάρωσης για γρήγορη πληρωμή περιορισμένου αριθμού αντικειμένων.

Η διακόσμηση του καταστήματος είναι επίσης νέα: τα ξύλινα έπιπλα δίνουν στο κατάστημα μια ζεστή αλλά ελαφριά ατμόσφαιρα. Η διάταξη και η ιδέα του καταστήματος συνάδουν πλήρως με τη στρατηγική για τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων κατά 50% και των πλαστικών απορριμμάτων κατά 20% έως το 2025.

Η Lidl δημιούργησε αυτό το κατάστημα, το οποίο έχει μέγεθος 1.500 τετραγωνικών μέτρων και προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω επέκταση της ιδέας σε άλλα καταστήματα. Θέλει να το δοκιμάσει πρώτα και να μετρήσει τις εμπειρίες των πελατών και των εργαζομένων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.