Τα Oreo συνεργάζονται με τη Lady Gaga

Τα Oreo συνεργάζονται με τη Lady Gaga και λανσάρουν θεματικά μπισκότα, εμπνευσμένα από το έκτο άλμπουμ της τραγουδίστριας, Chromatica.

Τα μπισκότα θα είναι ροζ με γέμιση σε πράσινο χρώμα και σχέδια εμπνευσμένα από το άλμπουμ. Οι fans της Lady Gaga μπορούν να προμηθευτούν τα πολύχρωμα Oreo σε συσκευασία των έξι, από τις αρχές Ιανουαρίου και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Η ημερομηνία για το λανσάρισμα της full-size συσκευασίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ειδοποιηθούν για αυτό, με την εγγραφή τους στο Lady Gaga x Oreo Stan Club.

Παράλληλα, Oreo και Lady Gaga λανσάρουν το «Sing It With Oreo», μια πρωτοβουλία που θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα προτρέπει τους fans να στείλουν ενθαρρυντικά «Oreograms» σε αγαπημένα τους πρόσωπα, διεκδικώντας μια συνάντηση με τη καλλιτέχνιδα.

Επιπλέον, τα Oreo δεσμεύθηκαν να χορηγήσουν το The Born This Way Foundation για την ψυχολογική υποστήριξη των νέων. «Ανυπομονούμε να ξεδιπλώσουμε τον κόσμο του Chromatica στα μπισκότα μας και να ενθαρρύνουμε τους fans να διαδώσουν μουσικά μηνύματα καλοσύνης για τη δημιουργία μιας πιο φωτεινής και ενωμένης χώρας», δήλωσε ο Justin Parnell, Senior Director του Oreo.